Du læser nu
LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT

LANG WEEKEND // MOJI LANCERINGSEVENT
Torsdag lidt efter frokost pakkede jeg mine ting sammen på kontoret, stoppede laptoppen i tasken og satte auto-reply til. “Hello! Thanks for your email. I’m currently out of office without access to my emails. Please contact my colleagues in case of urgency”. Ding. Det klinger så godt. Og så drønede jeg ellers afsted. Jeg har nået meget siden da – champagne-smagning, Depeche Mode-koncert, burgere på Vesterbro, roadtrip til Århus, spooning med Tine på hotel Ferdinand, en kæmpefrikadelle på Northside, mange fadøl og ikke mindst lanceringsreceptionen for det nye mobilselskab Moji. Og lad os starte dér. For det var dén der kickstartede min weekend – grønne hapsere, selskab af alle damerne og eftermiddagsbobler. Ingen dårlig måde at gå på forlænget weekend på. Looklab & Anyhwo er eksklusiv blogpartner på Moji, og vi var der derfor allesammen:) Tanken bag selskabet er at vende mobil-konceptet på hovedet – man er medlem i stedet for kunde, og istedet for at det er alle de nye kunder, som får alle fordelene, så får man omvendt flere og flere fordele jo længere man har været medlem hos Moji. Priserne er lave, men alt er centreret om en god service-oplevelse og gennemsigtighed; så ingen skjulte gebyrer eller uforståelige mobilregninger. Mobil-abonnement 2.0 altså. Og nårh ja – så er det skabt af kvinder til kvinder, så hvert nyt medlem får en lille gave;)

Sponseret – udgivet i samarbejde med Moji Mobile

 Kommentarer (0)
  • Jeg har kigget lidt på hjemmesiden og er interesseret i at høre hvilke fordele man får over tid som medlem?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top