Du læser nu
OUTFIT // BRETON STRIPES & CHANEL ESPDARILLES

OUTFIT // BRETON STRIPES & CHANEL ESPDARILLES


Et outfit I allerede har set en snert af, men hvor lys, stemning og striber alligevel fortjener at blive vist… Også selvom det er fra den forgange uge og meget er sket siden da. Århus forkæler os. Vi lever af solstråler, god musik og god stemning. Og hver aften, er det intet mindre end en fryd at smide sig i en stor, blød, varm hvid dyne efter en lang dag på festivalpladsen. Og stå op til blødkogte æg, en vellavet latte og hjemmelavet Nutella. Mere herom senere. Hotel Ferdinand fortjener også sit eget indlæg. Men Århus er vitterligt smilets by – for jeg laver ikke andet end at smile herovre:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top