Du læser nu
WEEKEND I ÅRHUS // HOTEL FERDINAND

WEEKEND I ÅRHUS // HOTEL FERDINAND


Århh… det er lækkert det her.. Hotel Ferdinand forkæler os.. Tine og jeg er på festival i Århus, og hvor Tine er en garvet festivalrotte, så er Northside altså min første festival nogensinde. Jeg er ret vild med konceptet so far – men det hjælper virkelig også, at vi hver aften kan smide os hjem under varme dyner, få varme bade og vågne til lækker morgenmad (Ferdinand er, udover hotel, også Århus’ bedste bistro… yes.. det’ rigtigt lækkert.. RIGTIG lækkert). Receptionen er bemandet med helt vildt venlige og hjælpsomme Århus-smil og det her må være den ultimative måde at være på festival på. Virkelig. Det bedste af alle verdener. Når det er sagt, så tror jeg heller ikke Ferdinand er noget dårligt valg, hvis “bare” skal på almindelig weekend i smilets by. Vi bor lige ned til Åen (som I: vi kunne hoppe ud af vinduet og lande i Åen) og lige i en lille smørklat af hyggelige restauranter og tæt på Strøgets mange shoppingmuligheder (som vi naturligvis også har nået at være forbi… flere point til dette festival-format). Så ja. Her er virkelig rart. Vi er afsted med nogle flere venner, hvoraf den ene (som bor på et andet hotel i byen) sagde: “Det er lidt som om at I bor på MASH, og jeg bor på McDonalds…”.. Og det er måske en meget rammende beskrivelse 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top