WEEKEND I ÅRHUS // HOTEL FERDINAND - Acie

WEEKEND I ÅRHUS // HOTEL FERDINAND


Århh… det er lækkert det her.. Hotel Ferdinand forkæler os.. Tine og jeg er på festival i Århus, og hvor Tine er en garvet festivalrotte, så er Northside altså min første festival nogensinde. Jeg er ret vild med konceptet so far – men det hjælper virkelig også, at vi hver aften kan smide os hjem under varme dyner, få varme bade og vågne til lækker morgenmad (Ferdinand er, udover hotel, også Århus’ bedste bistro… yes.. det’ rigtigt lækkert.. RIGTIG lækkert). Receptionen er bemandet med helt vildt venlige og hjælpsomme Århus-smil og det her må være den ultimative måde at være på festival på. Virkelig. Det bedste af alle verdener. Når det er sagt, så tror jeg heller ikke Ferdinand er noget dårligt valg, hvis “bare” skal på almindelig weekend i smilets by. Vi bor lige ned til Åen (som I: vi kunne hoppe ud af vinduet og lande i Åen) og lige i en lille smørklat af hyggelige restauranter og tæt på Strøgets mange shoppingmuligheder (som vi naturligvis også har nået at være forbi… flere point til dette festival-format). Så ja. Her er virkelig rart. Vi er afsted med nogle flere venner, hvoraf den ene (som bor på et andet hotel i byen) sagde: “Det er lidt som om at I bor på MASH, og jeg bor på McDonalds…”.. Og det er måske en meget rammende beskrivelse 🙂

0 kommentarer

  • Åh, hvor er du sød! Tusind tak! Jeg tror godt, at jeg lagde mærke til dig – du skulle endelig have sagt hej. Man bliver altid i tvivl om folk kigger fordi de kan kende én eller fordi man har spildt ned af trøjen, haha 😉 🙂

  • Acie, jeg så dig og Tine gå forbi nede ved åen lørdag aften, og må virkelig lige sige det her: du er godt nok smuk! Du ser hammer godt ud på dine billeder her på bloggen, men virkeligheden er altså langt bedre 😀
    Og det var altså lidt skørt at se jer i virkeligheden, var lige ved at sige “Hej”, men så kom jeg i tanke om, at det jo lidt er et one-way forhold man har til jer 😀 hihi.

  • Åh, der ser virkelig skønt ud 🙂
    Ang. dit nye design, så kan det være ´svært´at læse teksten, fordi den står tæt, altså, der er ikke meget afstand mellem linjerne. Måske det bare er mig, men syntes ikke det har været et problem før. Ellers er dit nye design på siden, virkelig lækkert 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top