FESTIVAL-MOMENTS FULDE AF LYKKE - Acie

FESTIVAL-MOMENTS FULDE AF LYKKE

FESTIVAL-MOMENTS FULDE AF LYKKE
Tine, gourmet-hottere, øl i kander, blomstret bomber, Ellie Goulding, håndspritter, seje moves, shot-buer, Arctic Monkeys, snorkelyde, sjove drenge, Åen, hovedpine, spejlsolbriller, kæmpefrikadeller, who cares, sneakers, mere øl, hipster-tøj, midnatsfritter, When Saints Go Machine, søde hurtigttalende shotkastende læsere med snus, bumbags, Hotel Ferdinand, Århus, Kashmir, mere øl, regnfrakker, solskin,  Faxe Kondi, Lion King, pressede blærer, mere øl, blødkogte morgenæg, låne-angora, kingsize seng og kærlighed…

Jo… Det har været en god weekend. Århus leverede til perfektion og jeg er nu en lille agurk fyldt til randen af smil og lykkelige minder. Det’ ikke så dumt det der med at tage på festival. Det er det virkelig ikke. Kan vi gøre det igen?! Ja? FEDT!

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top