Du læser nu
SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE

SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE

SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE

SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE

SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE

SHOPPING // BLOMSTRET BOMBER JAKKE
Se. Der er flyttet noget meget blomstret ind i mit skab. En lille jakke (kunne det være anderledes?!). Som både kan bruges med sorte bukser og pumps på job, eller til jeans og flade espadriller i weekenden. Forleden parrede jeg den med peplum-nederdelen fra Monki og en hvid top, men i weekenden blev den stylet med fadøl i plastikkrus, solbriller på næsen, hvide tees og forskellige jeans. Og nårh ja – den er fra Pieces (.. jeg gider ikke engang kommentere det længere – det er for latterligt) og blev nappet for mit MarchéMarché-gavekort. Kan desværre ikke finde den online, men ved at de har den i Frederiksberg Centret (hvor jeg iøvrigt også hapsede bukserne fra forleden) 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top