Du læser nu
MAGASIN // UDSALGET ER IGANG

MAGASIN // UDSALGET ER IGANG

Så glad her bliver man, når Magasin inviterer én til førudsalg med to af ens bedste homies før resten af verden bliver lukket ind!

.. Og glæden bliver ihvertfald ikke mindre, da de så lige smider et gavekort oveni.. Haps med haps på..

Jagtmarkerne lå øde hen – ingen udsalgsstress bare fred, ro og MASSER at vælge imellem.. det var nok det sværeste…

 

Dagens fangst – man får alligevel meget for 1000kr, når der sådan er udsalg hva’!? En kobberskål med 30%, en pude med 50%, 20 sorte metalbøjler med 50% og en babylyseblå sweatshirt fra Ganni med 30%… O.p.t.u.r.. 

Puha ja, det er godt nok hårdt at være blogger. Tsk tsk. For at fejre at udsalget er igang blev Sofie, Tine og jeg inviteret til at spendere 1000kr på Magasins udsalgsvarer før resten af verden blev lukket ind. Jeg kan godt fortælle jer, at det er en FED opgave at få. Den eneste downside var angstprovokerende stort udvalg af ting jeg gerne ville eje og tanken om at vi kun havde 1 time til at shoppe amok i. “Udsalg er jo faktisk en slags ekstrem-sport”, fik jeg bedyret, hvorefter venlige Magasin-piger smilede overbærende, mens blikket i deres øjne afslørede at de tænkte, at jeg måtte være sindssyg. Nuvel. Det kan jeg leve med oven på den opturs-oplevelse 🙂

 Udgivet i samarbejde med Magasin

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top