Du læser nu
SOS // NY COMPUTER?

SOS // NY COMPUTER?

På et tidspunkt viste jeg et billede af min computer, hvortil én af jer kommenterede at jeg måtte være “den eneste blogger uden en Mac”.. Ha.. Det er nok ikke helt rigtigt, men jeg ved godt, at jeg tilhører fåtallet. Min nuværende sag er efterhånden 3½år gammel og synger på sidste vers – det er altså ved at være høje tid for en opdatering af teknik-parken. I sidste uge, var jeg inviteret med til et Lenovo-event for den nye Yoga  11s, hvor de havde placeret laptops på offentlige steder over hele København – bla Islands Brygge, Kgs Have og Tivoli.. Ret cool! Og ligeså er den lille Yoga 11s – det er både en tablet og en computer i én, den kan bukkes hele vejen rundt og fylder nærmest ingenting. Ret praktisk, når man er sådan en bloggertype, der ikke kan forlade hjemmets 4 vægge uden en computer. Hvis I ligesom mig, står og mangler en ny computer, så kan I vinde en Yoga 11s lige her – og derudover må I gerne komme med laptop-anbefalinger til mig. I need input. Er så dårlig til at beslutte den slags:)

 

Indlægget er sponsoreret af Lenovo, men ordene/tankerne er mine 🙂

 Kommentarer (0)
 • Jeg vil heller ikke skabe en debat, men synes ikke Mac’en skal vælges fra på baggrund af folk kun skriver de negative ting. Jeg er ikke enig med det du skriver, du gør Mac’en langt mere indviklet end den i virkeligheden er. God aften. 🙂

 • Det er selvfølgelig lidt sendt at minde om nu – men du har jo altså en reklamationsret, så hvis den allerede efter et par måneder begyndte at volde dig problemer, så skulle du have kontaktet sælger og fået den repareret, computeren byttet til en ny, eller simpelthen ladet købet gå tilbage.

 • Nu tror jeg ikke det er meningen at dette skal udvikle sig til en debat, men svarer alligevel denne gang 🙂

  Hvis man vil tilslutte sin Mac til diverse andre enheder, er det ofte nødvendigt at have flere forskellige slags adaptere med sig, som selvfølgelig er ret dyre. Desuden kan man fx ikke bare hive mp3’ere ud af sin iPod, fordi det igennem iTunes, som laver filerne om til et underligt format. Med en PC kan man altid tilgå sine filer via file exploreren, og man har langt mere kontrol. Med en Mac mister sin frihed og bliver bundet i Apple-universet.

  Jeg ville foreslå en Mac til grafikere, men ikke almindelige brugere.
  Hvilket styresystem man foretrækker er udelukkende et spørgsmål om præference, ligesom Windows 7 versus Windows 8.

  Synes dog selvfølgelig at Acie skal vælge den bærbare, som netop passer til hende 🙂 Det kan andre ikke fortælle en.

 • Har absolut ingen forstand på teknik, og er der enormt glad for min macbook air (1,3 kg!!! – intet slår det), som bare fungerer, og er vildt brugervenlig, når man ikke bruger den til vildt avancerede ting, som jeg ikke har forstand på.
  Har haft den snart 1 år, og har ingen problemer haft med den. 🙂

 • Jeg har haft min Macbook i fire år nu og den er stadig lynhurtig og generelt i lige så god stand, som da jeg købte den. Batteriet holder en smule kortere, men det er endnu ikke problematisk (kan stadig holde sig kørende i fem timer). Og så er den helt lydløs! Det er den bedste elektronikinvestering, jeg nogensinde har gjort og troede slet ikke, en computer kunne være så god og holdbar efter flere ærgerlige pc-oplevelser. Styresystemet er enkelt, brugervenligt og bare lidt lækrere og jeg har gudskelov aldrig haft virus. Jeg kan forstå på nogle, at iOS er meget låst og ikke så fleksibelt som Windows, men for sådan en som mig, der bare vil have det simpelt men godt, er det helt perfekt. For det det gør, gør det nemlig nærmest perfekt. Den koster en del, men for mig har den været hver en øre værd. Jeg kan godt forstår, at nogle bliver en anelse trætte af alle Mac-talerne, men når man har haft sådan en åbenbaring, er det svært at tie stille 😉

 • Nej nej nej, ikke køb Sony Vaio… Jeg har selv én og det er virkelig en gang L***!
  Den larmer så sindsygt meget og blæser helt vildt + den kun kan holde batteri i 40-50 min.
  De problemer startede allerede da jeg kun havde haft den i et par måneder, og der er kommet flere til siden. Alle andre som jeg kender, der har en Sony Vaio har de samme problemer som jeg.. Så DONT!

 • Det du skriver med man er nødt til at have andre iDimser fordi de passer sammen og andet ikke virker passer ikke. Jo i 2007 passede det, men vi skriver 2013 og det er mange mange år siden jeg sidst har haft det problem.

  Jeg har haft Mac i godt 10 år og jeg kommer aldrig til at bruge andet. Og erfaring siger mig, at de der siger det er overvurderet aldrig selv har ejet en Mac og arbejdet med den hver dag. Selve designet er flot ja, men jeg er kæmpe kæmpe fan af styresystemet set i forhold til Windows (som jeg er tvunget til at bruge på arbejdet). Derudover oplever jeg bare mange mindre fejl derpå og mindre virus (har ikke haft én virus i de 10 år jeg har haft Mac).

  En egentlig computer kan jeg ikke anbefalde (og jeg giver folk ret i Mac sælges til syg overpris), men et Mac-styresystem vil jeg i den grad anbefale.

 • Som uddannet indenfor IT må jeg lige slå et slag for PC.
  Problemet med Macs er nemlig, at ekosystemet er meget lukket, dvs. når man først har anskaffet sig en Mac, så er man næsten nødt til at have en masse andre iDimser også, fordi de passer bedst sammen. Computeren i sig selv er også meget lukket; man mister friheden, som findes på en PC. Derudover så sælges Macs til en vild overpris – hardwaren er slet ikke prisen værd, og hvad angår designet er der mange andre smarte bærbare på markedet.

  Mit bedste råd er at købe en med SSD harddisk (de er MEGET hurtigere end de traditionelle) og mindst en i5 processor. Af mærker vil jeg anbefale Samsung (har selv en Serie 7, som er vild. Designet og tastaturet er også top notch) og ASUS, som også laver lækre bærbare af god kvalitet.

 • Jeg har en Lenovo som jeg er rigtig glad for, og den har fulgt mig i tykt og tyndt de sidste 3 år. Jeg skal dog også have skiftet ud inden for nærmeste fremtid, og har derfor prøvet at finde ud af om der var en reel forskel mellem en alm. PC og en Mac, fordi jeg ikke kunne finde ud af om jeg kunne se mig selv som Mac-pige. Det svar jeg fandt frem til (fra flere steder)var at der ikke var nogen decideret forskel på computerne, men at det i sidste ende afhænger af om man er til Mac eller PC.
  Jeg er selv kommet frem til at jeg skal eje en Sony Vaio, fordi de har en god processor, kan holde batteri i lang tid OG har et lækkert design. Så det afhænger af hvad man er til, for en Mac er ikke nødvendigvis bedre end en hvilken som helst PC.
  God jagt! 😀

 • Kan VARMT anbefale den nye Macbook Pro Retina! Selv har jeg aldrig før haft en mac, men den her er uden sammenligning den bedste computer, jeg har haft! Den kan det hele, den er super hurtig (især til at starte op og lukke ned) F.a.n.t.a.s.t.i.s.k! 😀

 • har fået ny computer havde en lenovo den anbefaler jeg ikke, men er så glad for min MAC den gør det den skal og virker. Den er let og fylder intet. Men skal du bruge store grafikprogrammer er den nok ikke sagen, men til at blogge fra er den super.

 • Okay…der gik et eller andet galt med teksten – er på mobilen pt. Der skulle stå, at hvis du mest skal bruge den til blogging og lignende, har du jo ikke brug for de vilde specifikationer. Det er dog altid vigtigt at se på kvaliteten. Lenovo laver generelt udmærkede computere 🙂

 • Dejligt at høre, at du ikke er faldet for Mac-tricket. Jeg ved en del om computee, så kan godt anbefale dig nogle, men det kommer helt an på, hvad du skal bruge den til. Hvis det er mest blogging og Lenovos computere er oftest ret solide og af god kvalitet, men har dog ikke selv haft en.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top