Du læser nu
OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF

OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF

OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF  OUTFIT // PIECES, JUST FEMALE & LEO-WULFF
Åh, og så får I lige resten af outfittet med mine nye Pieces-bukser. Efter flere dages festival, var det virkelig rart, at trille rundt i dem. Toppen er fra Just Female og én jeg har stjålet fra Tine, da vi på et tidspunkt ryddede op/ud i hendes klædeskab. Jeg har den samme i kjole-version og de er virkeligt også perfekte sommeritems begge to. Helt vildt behagelige! Ooog, så er der tasken fra Leo-Wulff, som var en trofast festivalven – den blev kaldt “Harry Potters magiske bundløse taske” af drengene, fordi den – på trods af sin ellers beskedne størrelse – kan bære både regnjakke, spejlrefleks, penge, andres regnslag og mobiler på én gang… Svært tilfreds med den!

 Kommentarer (0)
 • Virkelig lækre bukser, tror jeg må på jagt efter sådan nogle 🙂
  Jeg er lige begyndt at læse med herinde, og jeg kan virkelig godt lide din stil. Det kunne være fedt, hvis du kunne lave en guide like ‘den perfekte gardarobe’ /basisgardarobe eller sådan noget. Kunne godt bruge noget inspiration.

  God Skt. Hans 🙂

 • Ååååååååååååårh, nu håber jeg bare ENDNU mere at den lækre taske er pakket ind til mig på min fødselsdag på onsdag! Der kan jo være herremeget i! Det må jeg fluks fortælle min mand, som ellers ikke synes den så synderligt stor ud 😉

  Og lækker ser du virkelig ud i de bukser!! 🙂

 • Du ser så fin ud! Pæææne bukser!!
  Ps. Den magiske bundløse taske er nu altså Hermiones 😎 (Nørdet HP-smiley)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top