Du læser nu
FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG

FERDINAND OG DET PERFEKTE MORGENÆG
Det er søndag, jeg ligger på sofaen under dynen, har sovet noget i retning af 11 timer og begyndte allerede igår aftes at glæde mig til mig morgenæg. Det blødkogte søndagsæg har fået en revival på Kajen efter sidste weekends fantastiske morgenæg på Hotel Ferdinand i Århus. Resultatet på Kajen var, imidlertid, skuffende. For hårdt. Jeg glemte dem. Og forventningsniveauet var ellers højt efter Ferdinands morgenæg. Perfektion hver morgen. Ikke for blødt (… Blævrende), ikke for hårdt (… og tørt). Bare lige perfekte. Suk. Jeg ser to løsninger for mig – a. Jeg går i skarp træning og b. Jeg må indlogere mig på Hotel Ferdinand igen.

 Kommentarer (0)
 • Det du mangler er dette
  https://www.coolstuff.dk/Beep_Egg

  Ægget spiller forskellige sange alt efter hvor langt i processen kogningen er og man kan så høre når det er blødkogt, smilende, hårdkogt osv… “musikken” gør samtidig at man ikke glemmer dem (det kan andre æggeure dog musikvis også afhjælpe..)
  En anelse morbidt at der spilles “killing me softly”, men for perfekte æg kan man leve med meget 🙂

  Vandt mit i et pakkespil og tænkte det var en joke, men skal aldrig leve uden!!

 • Der er en tredje løsning: køb en æggekoger. Ikke verdens mest sexede gadget, I know 🙂 Men de er ret billige (du kan sandsynligvis få dem i et eller andet supermarked for en hund) og de virker!

 • Uhm – et perfekt blødkogt æg er nu dejligt! Og ikke mindst når det serveres på Ferdinand, som er et lækkert dejligt sted, hvor jeg ville spise morgenmad hver dag, hvis jeg havde råd 😉

  Men et blødkogt æg, som du beskriver det, får jeg ved at vente med at putte ægget i vandet indtil det koger. Derefter skal det ha 6 min i let boblende vand og så er det perfekt blødkogt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top