Du læser nu
OM AT REJSE

OM AT REJSE


Jeg elsker at rejse. Punktum. Jeg kunne principielt slutte indlægget dér, for der er ikke mere at skrive. I ved det godt – jer der har læst med mere end 5 minutter:) Men jeg har det bedst på rejsende fod. At opleve verden, investigere og udvide verdensbilledet. Jow. Det er dét, der får mig til at føle mig mest levende – derfor har jeg også indført et helt nyt menupunkt der hedder “Rejser”, hvor jeg vil forsøge at samle alle mine rejsetips. Jeg ved, at I er mange, der netop finder vej hertil pga mine rejseguide:)

Jeg forsøger at rejse så meget som overhovedet mulig – desværre sætter både voksen-karriere og økonomi sine naturlige begrænsninger. Førstnævnte er svært at gøre noget ved – man har sine 6 uger, og det er dét:) Når det er sagt, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg sagtens kan se mig selv flytte ud igen en dag – og det er vel en god måde at kombinere karriere og eventyrlyst?! Sidstnævnte er også en kamp op ad bakke, men jeg prøver alligevel at finde gode tilbud – det er lidt en jungle, for der er godt nok mange dealsites derude efterhånden. Derfor er jeg også flittig bruger af Bownty, som samler alle deals fra diverse sites og gør udbuddet langt mere overskueligt. Lige nu holder jeg fx øje med, om der kommer gode tilbud til et par overnatninger i Rom, for dér skal jeg hen i September… Men også Barcelona står højt på listen. Og Syfrankrig ligeså. Jo. Der er mange steder jeg gerne vil hen – sommerens planer mangler jeg iøvrigt stadig at løfte sløret for… Det kommer! Promise!

Indlægget er bragt i samarbejde med Bownty – rejselysten er min egen;)

 Kommentarer (0)
 • Jeg elsker også at rejse – det er fantastisk at opleve andre kulture og lande.
  For mit vedkommende har det normalt kun været en uge, men fra august kan jeg se frem til en lang rejse til Australien på omkring 5 måneder, hvor jeg forhåbentligt skal opleve en masse spændende ting! 🙂

 • F.E.R.I.E !!

  Hold nu op hvor er jeg ramt af rejsefeber, det er ufattelig grumt, vil ud – NU!
  Så at bumper ind i sådan et billedindlæg gør ikke min “feber” noget godt.
  Har ikke været udenlands siden 2010, økonomien har bare ikke været til det.

  Åh… ferie.

  Håber at blogland vil flyde over med rejseoplevelser denne sommer, så undertegnede kan indsnuse lidt feriestemning.

 • Skide god idé.. Kan du evt. komme med nogle gode råd hvis man ska bo i Stockholm i længere tid – og altså ikke bare weekend/ferie? 🙂

 • Åh ja, at rejse er at leve. Super fedt, at du har lavet en ny kategori. Vil glæde mig til at læse om dine rejser. Har aldrig hørt om Bownty, men vil da lige tjekke siden ud.

 • Det er også det mest fantastiske at rejse – så mærker man virkelig at man lever synes jeg. For mit vedkommende er det dog økonomien der gør udslaget. Livet som studerende giver jo egentlig en del frihed iht. lang sommerferie, og nogen gange også lang vinterferie. Ironisk nok, når det er på dette tidspunkt man samtidig er på SU og derfor ikke har mange penge at rejse for!

 • Jeg har kun læst med i ca 5 minutter, men det er i hvert fald noget vi kan være enige om! Jeg er så heldig at rejse en del med mit arbejde, og det er dybt vanedannende… Jeg har det slet ikke godt når jeg ikke har en eller anden rejseplan i horisonten!

 • At rejse er at leve, eller i det er i hvert fald tæt på det bedste i verden <3
  Jeg kender og forstår din rejselyst, har den selv.. Haha.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top