Du læser nu
COCKTAILS PÅ KAJEN

COCKTAILS PÅ KAJEN

COCKTAILS PÅ KAJENCOCKTAILS PÅ KAJEN COCKTAILS PÅ KAJENCOCKTAILS PÅ KAJEN COCKTAILS PÅ KAJEN COCKTAILS PÅ KAJENCOCKTAILS PÅ KAJENCOCKTAILS PÅ KAJEN COCKTAILS PÅ KAJENCOCKTAILS PÅ KAJEN
Hopla… Billedstorm fra en virkelig hyggelig aften – i fredags inviterede jeg sammen med Heering (som i likørdynasti og Kgl Hofleverandør) til cocktailaften på Kajen. Nikolaj Brøndsted, som er Executive Bar Manager på alle Copenhagen Concepts restauranter (MASH, UMAMI og Le Sommelier) og én af landets allerbedste bartendere sørgede for at lave helt ustyrligt lækre cocktails til os – Rose&Cherry Cooler, Lakri-Licious Og Heering Coffee Martini.. Og da solen langsomt var ved at gå ned over København tændte jeg op i Weberen, grillede og serverede Ben&Jerry’s til dessert i små prikkede papkopper hjembragt fra det store udland (.. Sverige). Jeg kan godt lide at invitere, byde ind og samle folk omkring mig. Men jeg kan også godt lide, hvis det ikke bliver for stift og kompliceret. Det skal frem for alt være hyggeligt, når jeg inviterer og jeg har ingen forventninger til mig selv om at alt skal være perfekt.. Bare folk hygger sig:) Og det tror jeg pigerne gjorde i fredags – jeg gjorde ihvertfald..

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top