VIDUNDERLIGE WEEKEND - Acie

VIDUNDERLIGE WEEKEND

VIDUNDERLIGE WEEKENDVIDUNDERLIGE WEEKEND
Jeg forsvandt lige ned i et lykkeligt weekendhul. En slags parallelverden, hvor man glemmer alt om deadlines, skrivebordsrod og ulæste emails. Min weekend startede kys&klem fra en lille mand der elsker Mickey Mouse, og fortsatte derfra med lørdagsudflugt til Roskilde, rejemadder, gode venner, bobler, cocktails, 1.8kg oksemørbrad, hjemmelavet bearnaise, flere cocktails, flødeboller, grin, søndagsmorgenmad, en lur på sofaen, for mange Piratos og en aftenstroll langs søerne. Jo. Denne weekend er blevet nydt og udnyttet til fulde, og nu er jeg klar til en ny uge på kontoret, mens jeg i det stille vil drømme om lunkne øl og koncertoplevelser på Roskilde, som pludselig virker mere attraktiv end det nogensinde har gjort før. I blame Northside.

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top