Du læser nu
PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Mhhmm… Jeg tror, at den her sommer, vil gå over i historien, som én af de bedre.. For god har den ihvertfald været – indtil videre. Og jeg kan ikke forestille mig andet end at den kun bliver bedre herfra… Her er et par glimt fra min sommer so far:

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT
Jeg har været i Tivoli, nydt fantastisk selskab, fantastisk mad, fantastisk musik og kigget op på glade hvin fra himlen, et flagrende Dannebro og solens stråler.. Jo.. Så er det sommer i Danmark.
PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT
Jeg har indført nye sommertraditioner på Kajen – mindst én rejemad hver weekend. Mindst én. Og et glas bobler on the side. Uden rejemad er det ikke rigtig weekend – det må man respektere. Rejemadder it is.
PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har drukket lækre cocktails og set solen gå ned over København i godt selskab – jo, denne sommer har dannet ramme om mange-mange dinner parties. Jeg elsker jo at invitere. Og jeg elsker at drikke cocktails. I år har jeg virkelig formået at få gjort begge dele 🙂

 PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har haft lejligheden FULD af lyserøde pæoner – min yndlingsblomst… den her buket var én af dem der kom med kærlighed, og nok visner pæonerne, men det gør betydningen jo aldrig…

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har delt 1,9kg oksemørbrad med gode venner, skyllet det ned med store mængder hjemmegjort bearnaise, Gin&Tonics og grin.. Måske opskriften på den perfekte lørdag i min bog?!

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har fået pizza med kødsovs tværet ud i hele min (hvide) lejlighed, alt i mens jeg så smilende til… Grinet af små fingre, der møjsommeligt pillede løgene fyldet af med kommentaren “ad, det’ nåd ulækkert”, for derefter at placere de afpillede løgstykker på min tallerken. På egen tallerken skulle de ihvertfald ikke ligge. De er jo ulækre. Nuvel.

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har set København fra sin smukkeste sommerside – en regnbue over operaen og et viftende Dannebro fra en sejlbåd i havnen..

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har set himlen over København være brændende lyserød og tryllebindende smuk.. det føles som om hele det her forår har været lyserødt.. og sommeren med.. det er kun passende at himlen danner smuk kulisse.

PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Jeg har været til champagnesmagning i godt selskab – drukket bobler, nydt ekspertisen og blevet klogere… det burde man gøre det noget mere i.

 PHOTO DIARY // SOMMERGLIMT

Og jeg har gået aftenture på lystbådehavnen i aftensolen, fordi det er den smukkeste måde at afslutte en lang dag…. At trække lystbådelivet helt ned i lungerne og døse hen på en bænk til blide bølgeskvulp.

Ååååh… Lige til at blive lykkelig af. Det er de små ting i tilværelsen. It really is. Og selvom jeg ikke rigtigt kommer til at holde ferie her i juli, så er der stadig masser af virkeligt hyggelige og sjove ting plottet ind i min kalender, og jeg glæder mig lidt til det hele. Og til at have jer med på sidelinjen 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top