Du læser nu
BOLIG // MIT KØKKEN

BOLIG // MIT KØKKEN

Her bor jeg. Eller. Altså. Jeg bor ikke i mit køkken. Og så alligevel – for jeg bruger virkelig meget tid derude, omend jeg aldrig har vist det frem i dette forum. Og det er der lidt en grund til – for hvis jeg skal være helt ærlig, så er det dét rum i min lejlighed jeg helst ville lave om. Det er fint. Det er ikke det. Og det fungerer. Meeeen – det er bare lidt kedeligt. Desværre er det ikke standardmål, for hvis det havde været det, så var lågerne allerede blevet skiftet ud. Quick fix, I ved.

Jeg har haft et godt øje til nogle grebsfri fra IKEA (jeg har pt messing-greb og det er ét langt smertefuldt bekendtskab – Brasso mig hér, Brasso mig dér.. nej føj – det må I aldrig gøre ved jer selv) – og tænk hvor pænt det kunne være med en marmorborplade, nedsunket induktion og så drømmer jeg om at få installeret ovn i “arbejdshøjde” fremfor et fritstående komfur, som jeg har nu. Synes også at emhætten jeg har vist nedenfor, er very nice – lige nu har jeg sådan en udtræks-sag, og den er hverken specielt funktionel, effektiv eller pæn.  Og så er det lækkert med indbyggede elementer som opvaskemaskine og køleskab. Ak ja. Man kan jo drømme.

Billederne nedenfor er ét af IKEAs nye METOD køkkener – det består af elementer, som kan kombineres på ca. en milliard forskellige måder, og iøvrigt findes i ca. en milliard forskellig finishes, materialer og looks. Min favorit er det jeg har vist nedenfor. Enkelt, hvidt, grebsfrit, simpelt. Det klinger bekendt, non?!

Jeg overvejer lidt om jeg skal have gang i videokameraet og give en IRL-tour i køkkenet, for lige nu kan man vinde sit drømme-METOD køkken, hvis man uploader en køkkenvideo på max 60 sekunder. Ret doable. Men ok – når man kigger nogle af de andre indsendte videoer igennem (.. er man stalker-typen som mig (hold nu op – I læser blogs.. you can relate!), så er det ret sjovt!!), så må jeg også erkende, at der er andre der fortjener et nyt køkken i højere grad end mig. Really. I kan deltage (og lure på den andre videoer) LIGE HER!

Sponsoreret indlæg

 

 

 Kommentarer (0)
 • Stickygram evt.? 🙂 Lige nu har de 3 ark for 2 (et ark er med 9 billeder) – har selv bestilt derfra og er ganske tilfreds 🙂

 • Synes at magneterne på dit køleskab ligner instagrambilleder, kan det passe?
  Og i så fald, hvor har du fået lavet dem henne? 🙂

 • Super fedt køkken! Meget lyst og lækkert, og så virker det også som om, at du har sat dit personlige touch på det med de forskellige “opslag” (togbilletter, hilsner, billeder osv.) på væggen 🙂

  Rigtig fedt at følge med på din side, forresten. Den giver super inspiration!

  Mvh. Tina

 • Nå, det er godt – jeg har jo også tidligere vist mit soveværelse, min stue og mit badeværelse frem, så der var jo kun køkkenet tilbage, så synes heller ikke det var så mærkeligt, men ok – det er ikke mig der skal afgøre det 🙂

 • Kæmpe ros for hvor godt du tager imod de kritiske (og lidt skarpe) kommentarer til dette indlæg! 🙂

 • Ihh jeg synes det er et fint indlæg. Er selv “køkkendyr”, så synes det er herligt at se andres.. Må vist hellere komme ind og lure videoer.. 😉

 • Min er sådan set også indbygget nu – den er bare ikke særligt effektiv, så jeg gad godt have en opdateret variant, som var mere funktionel og mere æstetisk.. Sygt smart med fjernbetjening. Tit vil man jo gerne lade den køre lidt efter maden er taget af, men omvendt er det også irriterende at skulle rejse sig midt i maden, når irritationen over larmen alligvel tager over.

 • Hej Marie,

  Jeg har vist ikke løst min opgave godt nok denne gang – det er jeg ked af! Derudover får du lige samme svar som Ami, for de tanker gælder stadig 🙂

  Tak for feedback – er ked af at du føler, at det var påtaget! Min interne rettesnor går på, at hvis ikke jeg kan give en personlig vinkel og tolkning på et emne, så er det fordi jeg ikke kan relatere til dét og så kan I heller ikke. Og så hører det ikke til her – sponsoreret eller ej. Omvendt forestiller jeg mig også, at vi er så ens, at hvis jeg kan relatere, så kan I også – og hvis vi kan relatere er det relevant:) Dette indlæg er helt genuint og tankerne omkring køkken og ønsker ligeså. Jeg HAR faktisk stået i IKEA og sukket over grebsfri hvide låger, en ny emhætte, nedsunkede induktion og ovn i arbejdshøjde – men det ved jeg godt er for let at sige. Så hvis du føler, at det er påtaget, er det ikke lykkedes mig at formidle min personlige vinkel tydeligt nok, og det tager jeg 100% på mig og til efterretning! Jeg håber bare, at det i det mindste skinner igennem, at jeg har gjort mig umage – med billeder, tekst og tanker, for det lover jeg jer, at jeg altid gør:)

  Tak igen for feedback – det er værdsat.

  KH
  Acie

 • Sikke dog et frygteligt, sponsoreret indlæg. Jeg er godt nok ved at være træt af at se på dem i blogland. Vær nu lidt original og sig nej tak til at reklamere for køkkener 🙂 Ærligt talt.

 • Hej Ami,

  Tak for feedback – er ked af at du føler, at det var påtaget! Min interne rettesnor går på, at hvis ikke jeg kan give en personlig vinkel og tolkning på et emne, så er det fordi jeg ikke kan relatere til dét og så kan I heller ikke. Og så hører det ikke til her – sponsoreret eller ej. Omvendt forestiller jeg mig også, at vi er så ens, at hvis jeg kan relatere, så kan I også – og hvis vi kan relatere er det relevant:) Dette indlæg er helt genuint og tankerne omkring køkken og ønsker ligeså. Jeg HAR faktisk stået i IKEA og sukket over grebsfri hvide låger, en ny emhætte, nedsunkede induktion og ovn i arbejdshøjde – men det ved jeg godt er for let at sige. Så hvis du føler, at det er påtaget, er det ikke lykkedes mig at formidle min personlige vinkel tydeligt nok, og det tager jeg 100% på mig og til efterretning! Jeg håber bare, at det i det mindste skinner igennem, at jeg har gjort mig umage – med billeder, tekst og tanker, for det lover jeg jer, at jeg altid gør:)

  Tak igen for feedback – det er værdsat.

  KH
  Acie

 • Ja, jeg synes også det er super pænt. Meget “roligt” uden at være for klinisk.. det gad jeg godt have – det er lidt den stil jeg godt kan lide i mit hjem. Og tak for kudos – jeg forsøger at gøre mig umage 🙂

 • Haha.. DEt tror jeg nu ikke – jeg kan også godt rode, men forsøger nu generelt at holde min lejlighed ret ‘pæn’… Det er en voksenting. Den skal være min rolige base, og det er bare svært, når det hele sejler.

 • Tak hvor er du sød! Og ja – her er masser af køkkenskabe.. Så mange at jeg ikke rigtigt ved, hvad jeg skal bruge dem allesammen til;)

 • Du har ret – jeg har luret! JEg synes bare tit, at løsningerne er meget customizede til de enkelte rum, og så er det svært at overføre inspirationen…

 • Hej Julie,

  Jeg ved det faktisk ikke – de sad i lejligheden (HELE lejligheden… skabe i soveværelset, skabe på badeværelset, skabe i køkkenet, skabet i entreen – jeg er ved at blive sindssyg! Det lort skal pudses hele tiden), da jeg købte den…

  KH

 • Dejligt indlæg!

  Altså nu ved jeg godt, du siger, at man absolut skal holde sig fra greb af messing, men kunne du alligevel lokkes til at fortælle hvor dine er fra?

  Hilsen en messinghungrende huskøber 🙂

 • Jeg synes at du har et hyggeligt køkken og er helt misundelig med alle dine køkkenskabe – gid det var mig, som havde så mange 🙂

 • Det er saftsuseme pænt det IKEA køkken, og dit er da absolut også nydeligt og fint 🙂 Og kudos for at lave gode sponsorerede indlæg, hvor det giver mening at du skriver om det, og det ikke bare er hvert andet indlæg der er til for at tjene penge.

 • Hej acie, I bør altså være lidt varsomme med, at hele bloggen ikke bliver for sponsoreret. Dette indlæg var lidt for påtaget.

 • Vi har også en indbygget emhætte og jeg er SÅ glad for den!! Emhætter er nok noget nær det grimmeste i et køkken, så det er dejligt at man kan gemme det væk 🙂 vores er virkelig god og har såmænd også fjernbetjening til den 😉 haha.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top