Du læser nu
SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE

SUMMER HIGH // HVID SOMMERKJOLE
Sidste år i juli, så jeg sådan her ud, da vejret viste sig fra sin fineste side, som det også gør det i disse dage… Idag er lidt anderledes – er blevet fældet af en gang sygdom (tarveligt) og har mest bare været iklædt min dyne idag. Deraf stilheden herinde:) Jeg er heldgivis i bedring, så forhåbentligt behøver jeg ikke ligge bænket på sofaen (mens jeg længselsfuldt kigger ud på virkeligheden) længere. Det er tortur. Virkelig.

Ooog… Jeg bliver altid spurgt om den her kjole, når jeg viser den frem, så mens jeg husker det; den er meget meget gammel og købt for 100kr i en lille biks i Amagercentret. Mærket er faldet ud og jeg ved – litterally – ingenting om den, hvilket er ærgerligt, for den er en favorit og lige ved at falde fra hinanden. En replacement er much needed!

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top