Du læser nu
DAGENS // HVID BLONDE-NEDERDEL & LÆDERJAKKE

DAGENS // HVID BLONDE-NEDERDEL & LÆDERJAKKE

DAGENS // HVID BLONDE-NEDERDEL & LÆDERJAKKEEt lille outfit fra en evening stroll på Kajen i sidste uge… Jeg er stadig fældet af sygdom og har nu fået penicillin, så min virkelighed ser langt fra sådan her ud lige nu. Strengt. Og så i juli. Nuvel – man kan jo ikke gøre andet end at væbne sig med tålmod og håbe at friskheden hurtigt indfinder sig igen. Min nederdel kommer fra Vero Moda, og jeg er virkelig glad for den. Min er en L, men skulle have været en M, så svinger I mellem 2 størrelser, så vil jeg anbefale at man går én ned. Læderjakken er fra H&M og clutchen er en gaaaammel sag fra Zara.

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top