Du læser nu
HOME WORK

HOME WORK

Meh. Stadig syg. Er dog blevet frisk nok til at arbejde fra hjemmefronten. Hjemmearbejde. Det har vi snakket om før – altså, at det klinger væsentligt bedre nu hvor man er blevet voksen, end det gjorde, da man var teen og gik i gymnasiet. I dag er hjemmearbejde sådan noget med effektivitet og fred&ro – jeg sidder normalt i delekontor, og selvom det er ret hyggeligt og vi griner meget, så er der også perioder, hvor man har brug for at lukke sig selv inde i en lille arbejds-boble og bare tæske derudaf. Vi har en standing agreement om, at sidder man med høretelefoner på, så er det fordi man ikke vil forstyrres. Det fungerer. For det meste. Tidligere, har jeg bare brugt mine iPhone-dutter, men for lidt tid siden sendte Mokai mig et par Urban Ears høretelefoner og de er virkeligt gode. Meget effektive til at holde forstyrrende elementer (/kolleger 😉 ) ude, uden at jeg behøver at skrue helt op for volumen og blive blæst ud. De er var en del af et pressekit i anledning af at Mokai har lanceret deres egen webradio Mokai Lounge – stilen er casual lounge, og jeg har fået tiltusket mig et ekstra sæt URBAN EARS headphones til én af jer… Men mere herom senere 🙂

 

Sponsoreret indlæg

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top