Du læser nu
WEEKEND GETAWAY // STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

WEEKEND GETAWAY // STOCKHOLM I MITT HJÄRTA


Aaaah! Mini-ferie:) Jeg har pakket bilen med favoritter og er taget på weekend-roadtrip til mit andet hjem – Stockholm. Picnickurven er også pakket og vi regner med at holde rejemads-picnic på vejen. Weekenden skal bruges på afslapning og hygge og jeg vil forsøge at minimere nettiden til et absolut minimum og istedet nyde et par dages fri i godt selskab i en by, der betyder noget helt særligt for mig:) Når jeg kommer hjem, kan I dog forvente en opdatering af Stockholms-guiden med dug-friske tip! Fx glæder jeg mig til at indlogere mig på cool Story Hotel 🙂 Hav en rigtig god weekend!!

 Kommentarer (0)
  • Min kæreste og jeg har netop booket et tur til Stockholm, og mit første sted at lede efter en guide er naturligvis her hos dig! 🙂 Jeg kan finde en fra 2011, men dette indlæg er fra 2013 – er der en opdateret udgave et sted, som jeg har overset?

  • Beklager jeg skriver her, men har et spørgsmål til din Oak poster 🙂 Hvilken størrelse har du plakaten i?

  • Åh! Bare det var mig der skulle spise rejemadder! 🙂 (det har vist sig at være svært at lokke veninder over sundet til vi-mødes-bare-lige-hurtigt-efter-arbejde på trods af, at det er dér man finder de bedste rejemadder!)

    God tur!

  • Uh Story Hotel er virkelig det bedste hotel – Husk at drikke en drink i deres bar. Fik sidste år en champagne cocktail med Rosmarin der, som jeg stadig drømmer om og forgæves forsøger at genskabe…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top