Du læser nu
STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM

STORY HOTEL STOCKHOLM
OK. Billedestorm. Af (måske) verdens hyggeligste hotel. Hvis der er én ting jeg har modtaget mange-mange mails om, så er det, hvor man skal bo på hotel i Stockholm. Da jeg boede der selv, havde jeg for obvious reasons ikke behov for den slags, og vidste derfor aldrig hvad jeg skulle svare. Det ved jeg nu. Man skal bo på Story Hotel. Jeg har tidligere været der – spist en frokost i deres indergård, en middag i restauranten og drukket adskillige cocktails i deres bar. Men jeg har aldrig boet der, før jeg i weekenden checkede ind på værelse 513.

Hotellet ligger centralt – et stenkast fra infamous Stureplan, Östermalm og kun meget få skridt fra T-Banen (station Östermalms Torg). Dørene til værelset åbnes ved hjælp af en kode (og man skal derfor aldrig bekymre sig om at glemme eller tabe nøglekort) og værelserne er små, men hyggelige. Fyldt med velovervejede detaljer, sildebensparket, gratis minibar og velkomst-Champagne “With our compliments”. I håndvasken flyder små guldfisk, på væggene er der tapeseret kunstplakater (som fortjener et helt eget indlæg), hovedgæret er en gammel dør (komplet med navneskilt, hængsler og hul fra et håndtag) og radiatorrørene, som snor sig langs væggene, er gjort i kobber. På badeværelset hænger en globepære med messingfatning og koralfarvet stofledning, og rammer man 2. sal med elevatoren, bliver det med et “My name is Luca. I live on the second floor” serveret af en rolig britisk herrestemme.

Hotellets restaurant er en af byens bedre (morgenmadsbuffeten ligeså – en kanelbulla og et blødkogt æg til topkarakter.. hvad mere kan man ønske sig?) og i baren serveres lettere anretninger, samt frokost, der kan nydes i indergården. Min favorit? En wrap med kylling og avokado. Cocktailsne kreeres med kærlighed og kortet fornyes og skiftes hver sæson. Fredag og lørdag er hotelbaren en cocktailbar på ligefod med byens øvrige – upcoming DJs vender houseplader fra en pult midt i lokalet og tjekkede Stockholmere skåler i langstilkede glas. I used to be one of them.

Jo. Der er tænkt over det. Koncept og detaljer. Det hele er på plads og skaber sammen en underfundig, men top-tjekket hotel-oplevelse. Det her er ikke et stort kædehotel. Det her er nogens passion. Find Story Hotel HER.

 Kommentarer (0)
 • Hvis det har interesse har jeg netop sat mine sko til salg på trendsales.

  Ikke brugt en eneste gang 🙂

 • Mange tak 🙂 jeg vil følge dit råd – og tak for inspiration til min ønskeliste i form af de sidste måneders boligindlæg i mint, turkis og bronze, som også er landet på min ønskeseddel….. ja ja nu skal den lille rede være fin – hvem sagde strå i næbbet?!

  Håber at se dig i vores hood i den nærmeste fremtid

  Knus og god sommer

 • Hellow little miss preggers 😛

  Jeg kan simpelthen ikke huske det og har klippet mærket ud fordi det kradsede – MEN! Jeg tror den er en 42, fordi den a. er lille i størrelsen og b. jeg hader ting der strammer på ærmerne (og det synes jeg endda stadig den gør – overvejer at få sat rib i.. men altså – jeg er MEGET sart!). Jo. Jeg ville gå en størrelse op 🙂

  knus

 • Hej fine sommer Acie

  Fine fotos fra din anden by – kan man mon lokke dig til at sige, hvilke en størrelse du har, eller hvordan denne lille jakke fra H&Ms Concious Collection /https://acie.looklab.dk/k%c3%b8b/08-04-2013-little-yellow-jacket/) er i størrelsen? tror den vil klæde både min tykke mave nu og når jeg bliver “total-sej-overskudsmor-NOT-kun-på-spelt-og-skinny-latte-aka-miss-2100” fnis

  God sommer til dig

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top