Du læser nu
SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRAND

SOL, SOMMER & STRANDWaaauw! Hvilken weekend! Jeg trak stikket (og tænker, at I har gjort det samme, så det har været med god samvittighed), og har nydt en weekend i solen. Det har lidt føltes som at have sommerferie, selvom jeg ved, at virkeligheden banker på døren imorgen. I dag pakkede jeg Tine, picnickurv og højt humor og satte kurs mod Nordsjællands sandstrande. Vi badede (jeg har ikke været i dansk havvand i noget der ligner 5 år.. jeg er ikke drøn god til koldt vand, for nu at sige det på dén måde..), grillede pøller, smovsede vandmelon, store is, græd af grin og jeg fik endda onduleret et par sider i den bog, som normalt forsømmes på allergroveste vis. Jo. En helt igennem fantastisk sommerdag. Jeg håber, at jeres har været ligeså fin 🙂

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top