Du læser nu
GIVE-AWAY OG ALTANHÆNG

GIVE-AWAY OG ALTANHÆNG

Woooaaah, jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men hold nu op en sommer det har været so far. Gid det dog ville fortsætte – også selvom det er afbrudt af dage som idag, hvor det hele er lidt gråt og vådt. Det er næsten helt rart – at temperaturen lige daler lidt og at gaderne får lidt regn, som skyller det værste støv væk og giver lidt vand til mine altankasser. Aaaaaah.

Det er min første fulde sommer med altan, og det kan være det bedste køb jeg nogensinde har gjort mig. I disse måneder er altanen nok det rum i min lejlighed jeg bruger mest. Og får besøg på. Når Tine flygter fra metrobyggeriets larm, og istedet lander i en solstol på Kajen, daser hen til bølgeskvulp, griner og bliver fodret. Og nej altså – hun  sidder ikke og gemmer sig, men er igang med at forsøge at læse en sms (… I stopped asking about a year ago..).

I sidste uge blev det til kyllingefileter, en sommersalat og nogle af de Mokaï’s jeg havde fået tilsendt i et pressekit. Sidstnævnte er helt absurd out of character. Altså. Der er langt fra rosé på altanen til en Mokaï ik’!? I know, I know. Mit selvbillede krakelerede for hver tår, men når det er sagt, så er det jo faktisk bare en cider med smag af hylde. Og på en varm sommerdag, smagte de en lille smule af den Stockholmske skærgård, hvor man jo trods alt fik slubret nogle fruity ciders i sig. When in Rome, right!?


Anywhoodles. Det var hyggeligt. Meget hyggeligt. Det er det altid. Og nu til the funny business – kan I huske, at jeg viste, at der i selv samme pressekit lå et par ret lækre Urban Ears-høretelefoner i forbindelse med lanceringen af Mokai Lounge (deres online radiokanal?). Well, jeg har fået et ekstra par til én af jer – til strandture, til dele-kontoret, til whenever I lige mangler dem. Jeg er glad for mine. Primært på kontoret, hvor de giver arbejdsro og har “Please don’t disturb”-signalværdi.

Det er blot en lille hygge-giveaway, så for at vinde, skal I bare smide en smiley i mit kommentarspor – sende lidt god karma og et smil til verden 🙂 Jeg finder en vinder først i næste uge!

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked! 🙂

Konkurrencen er sponseret af Mokaï Lounge

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top