Du læser nu
SOMMER OUTFIT // RE-RUN PÅ VERO MODA NEDERDEL

SOMMER OUTFIT // RE-RUN PÅ VERO MODA NEDERDEL

SOMMER OUTFIT // RE-RUN PÅ VERO MODA NEDERDEL

SOMMER OUTFIT // RE-RUN PÅ VERO MODA NEDERDEL


Puha… Jeg er klar over, at det står lidt sløjt til med outfits for tiden. My apologies. Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men når det er så varmt som det har været de sidste par uger, så føler jeg bare at jeg smelter, som var jeg en voksfigur i en bageovn. Mine outfits bliver all about comfort, og så snart jeg kommer hjem fra job, skynder jeg mig at hoppe i bikini og drøne ud på altanen og slikke solens sidste stråler. Derfor bliver det lige et re-run på et outfit I egentlig har set. Jeg havde disse billeder liggende, og synes de var fine nok til at fortjene at blive vist, selvom outfittet allerede er vist. Nederdelen er fra Vero Moda, læderjakken fra H&M, t-shirten fra COS og clutchen er en gammel sag fra Zara.

 Kommentarer (0)
 • Tak for svar 🙂 den er bare så fin den nederdel, det samme med støvlerne:) tak for altid fantastisk inspiration !

 • Hej Mette

  Jeg har en L, men burde have taget en M. Den er lidt stor. Og jep – elastik i taljen!

  Mine støvler er fra Isabel Marant

  KH

 • Så fin nederdel 🙂 Hva str. har du den i..? Og er der elastik ved taljen…?

  Hvilket mærke er dine fine støvler..?

  /MetteT

 • Kender det alt for godt, man smelter i alt. Normalt kan jeg sagtens bruge en kjole fx. flere gange uden at den skal vaskes, men det kan jeg absolut ikke i dasse dage. Og koldt bad lige så snart jeg er hjemme 🙂 Ikke desto mindre ser du skøn ud A og det er et lækkert outfit 🙂 God weekend!

 • Du er bestemt ikke den eneste – de høje grader får mig ikke ligefrem til at hive jeans og høje hæle ud af klædeskabet. Men til gengæld er det en perfekt undskyldning for fine blonder og lyse farver; ligesom den søde nederdel du viser her. Sommeryndighed.

 • “(…)så føler jeg bare at jeg smelter(…)” Det kunne måske have noget at gøre med, at det er ca. en million grader varmt udenfor, og DU HAR EN FREAKING LÆDERJAKKE PÅ! Sindssyge kvindemenneske! 😉

 • Kender det alt for godt 😀 Der har også bare været helt vildt varmt… Gården har været min ven, har bare ligget derude og nydt sommeren efter arbejde 😉 Rigtig sødt outfit… men kunne nok ikke selv holde jakken ud i det her vejr!
  Sommerhilsen fra fattig-bloggeren

 • Nydeligt! Alt mit pæne tøj er pakket i flyttekasser og jeg kan ikke huske hvilke. Så mit “outfit” består mestendels af joggingtøj og andet behageligt. Derfor har jeg også været nødt til at købe nyt til lørdag. Ja øv øv altså!
  //B

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top