Du læser nu
WEEKEND // 4 I TOP

WEEKEND // 4 I TOP

Ååååhh.. Søndag på sofaen. Helt ustyrligt rart:) Jeg har haft lejligheden fuld af ballonner og glade venner her i weekenden, så det er skønt endelig at kunne smide benene op i sofaen og slappe helt af… Udover festligheder har min weekend også budt på nogle fine øjeblikke, og her får I lige 4 små postkort, fanget af min linse i løbet af de sidste par dage…

Det varme vejr fortsætter og bare tigger om aftenture langs vandet efterfulgt af store is… Forleden lod jeg fødderne dingle iført sommerens yndlingssko og akkompagneret af min taske fra LeoWulff.

Som sagt har jeg haft lejligheden fuld af venner og balloner. 150 balloner for nu at være præcis. Og sådan nogle puster jo ikke sig selv op, og så er det godt, at man har venner som Tine. Der glad bruger sin fredag aften på at puste det bedste hun har lært.

Oooog, sidst men ikke mindst har jeg fået fiine blomster, som nu står og spreder glæde og pænhed i min vindueskarm. Tak B, det fik jeg ikke sagt ordentligt, da du kom med dem – så det gør jeg nu istedet 🙂

Jeg håber også at I har haft en god weekend derude? Den har godt nok været lidt varm og lummer – bliver helt svedig af bare at ligge her med den varme computer på maven, men man skal naturligvis ikke klage. Synes ihvertfald at den her weekend er fløjet afsted. Og nu er den en hel uge til den næste. Suk.

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top