Du læser nu
FESTIVAL SEASON // TRAILERPARK NEXT

FESTIVAL SEASON // TRAILERPARK NEXT

Sommeren 2013 blev året hvor jeg for alvor fik taget hul på festival-livet. Og jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har gjort det noget før.. ej ok – det ved jeg godt.. det er det der med at sove i telt i en uge, ikke komme i bad og iøvrigt været omringet af en milliard mennesker mange mange dage i træk. Men! Nu hvor jeg snart runder 27 er jeg vel officielt voksen. Semi. Måske. Og har dermed fået øjnene op for voksen-festival-måden. Jeg er klar over, at jeg i nogles øre nu vil lyde som en dinosaur. So be it. Men hvis man tager “telt” ud af festivalligningen, så er man jo faktisk efterladt med god musik, øl i kander (hep), kunst, kultur og kulinariske oplevelser. Eller med andre ord – all things good kombineret.

Billederne nedenfor er fra en fantastisk lørdag på Roskilde i år – hvor vejret var med mig, The National spillede den mest fantastiske eftermiddagskoncert på Orange (hvor jeg tror hele Rosser var ca. lige lykkelig) og jeg fik smagt på både øl i kander, Mor Toves æblekage og en god spicy bolo midt i varm juli-nat. Og jeg fik rocket til Metallica, krammet gamle venner, rendte ind i både hende her og hende her og trasket rundt i denimshorts og mine Nike Air Max. Som resten af festivalfolket. Jo. Det var en god dag.

Det er således ikke sidste gang jeg har været på hverken Northside eller Roskilde – mere vil have mere. Og derfor sidder jeg i skrivende stund også og varmer op til min debut på Trailerpark-festival, som løber af stablen fra torsdag-lørdag i denne uge – lige midt på Vesterbro. Programmet er virkelig godt, og jeg glæder mig til at gense de “store” navne Mø, Turboweekend, Sekuoia (som desværre ligger lidt sent torsdag) og When Saints Go Machine (som leverede årets hidtil bedste koncertoplevelse på Northside i silende regn.. de er for vilde live.. There I said it). Derudover vil jeg også gerne se Ukendt Kunster og Kenton Slash Deamon, som spiller på fredag. Og så glæder jeg mig også til at slappe den i solen til tonerne fra cool DJs, opleve noget cool Københavner-kunst og hygge mig med gode venner…

Billetterne til Trailerpark koster 450kr for alle 3 dage, og det kan jeg ikke lade være med at synes er ret fint, for så mange fine navne lige midt i byen… Er der andre end mig, der planlægger at skulle forbi? Hvis ja, kan I købe billetter lige HER.

 Kommentarer (0)
  • En eller anden dag er en eller anden nødt til at forklare mig det appellerende ved festivaller. Altså, jeg forstår det ikke. (Og har du seriøst taget et billede af en alien, der knalder en ko? 😀 )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top