Du læser nu
ABOUT ME // 8 PERSONLIGE

ABOUT ME // 8 PERSONLIGE

OK… Så nogle af jer, har stukket lidt til mig, fordi I synes jeg holder kortene for tæt til kroppen. Det er egentlig ikke med vilje, så jeg spurgte Tine, om hun havde lyst til at nedfælde nogle helt random ting om mig, som hun synes, at I skal vide… Og hun er aldrig bleg for at more sig lidt på min bekostning, så jeg følte mig confident, at det ikke ville blive hverken for selviscenesættende eller leflende, men måske sjovere, mere ægte og genuint… Jeg skrev faktisk ordene “Du har frie tøjler” (.. så fact nummer 1, burde jo være, at jeg modig ud over det vanlige). Og nedenfor kan I altså læse resultatet. Så spændende er jeg. Nemlig.

ABOUT ME // 8 PERSONLIGE
…. Acie er den mest arbejdssomme type jeg kender (.. oj – god start..)
 
… Og den mest utålmodige. (.. sandt nok.. jeg arbejder på det..)
 
… Acie ejer nærmest ikke nogen køkkendimser. Sovseske? Nej. Decilitermål? Nej. (hallo – jeg har flyttet på tværs af lande.. man skærer ind til benet!!)
 
… Acie kan lave virkelig god mad ud af ingenting med ingenting (heldigvis). (haha – nød lærer nøgen kvinde, eller.. whatever..)
 
… Acie glemmer altid undertøj når hun skal ud og rejse. (.. that happened once!)
 
… Acie hader champagne. Nå nej, det var løgn. (…. slurp)
 
… Acie er helt vildt god til at stege bacon. Som i virkelig god! (.. hvad kan jeg sige – it’s a gift!)
 
… Acie overvejer at starte til golf. Det er helt skørt. (… og at købe en racercykel. Endnu mere skørt!)

Nå… Er der mon noget, der overrasker?! Eller passer det perfekt i jeres billede af mig derude? Do share.. 🙂

 Kommentarer (0)
 • I er søde piger. Af hjertet tak. Jeg ved godt at I har ret. Ret I, at jeg ikke kan gøre alle tilfredse og at folk jo, ret beset, bare kan læse med et andet sted, hvis mine ord hér, ikke lever op til deres forventninger eller behov. Men jeg havde brug for lige at trække stikket og få kritikken på afstand – puste ud, for igen at kunne se den rationalitet I så fint udtrykker. For selvom alle måske ikke mærker det, så er mine ord jo skrevet med hjertet. Og så er det ikke altid så let at være rationel, hvis ikke man lige bakker 3 skridt tilbage og igen ser tingene i et lidt større perspektiv.

  Så tak. For jeres perspektiv, opmuntrende ord og tålmodighed <3

 • Jeg blev meget overrasket over at du ikke har køkken-dimser!
  Må jeg give et tip – til din næste IKEA-tur må din liste indeholde nogle køkken-dimser du mangler..
  IKEA er eldorado indenfor køkken-dimser – og jeg tror at du bliver glad for dem på den lange bane. 🙂

  God karma herfra, og jeg synes at du skal vide at jeg elsker din blog – super personlig eller ej. 🙂

 • Keep up the good work! siger jeg. Folk der – af helt uforståelige årsager – ikke bryder sig om at læse om dig på din blog kan jo læse om andre på andre blogs

 • Kære Signe – I care… altså ikke med dig.. så langtfra…. men jeg var faktisk meget interesseret i hvor mange køkkenting Acie egentlig har, og skulle lige til at spørge 🙂 Det er bestemt ikke blogindehaveren der fremstår tom her 🙂

  Kære Acie – Ikke hold pause 🙁 … Det er synd for alle os andre 🙁 Vi skal blive meget bedre til at skrive i dine kommentar felter hvor højt vi elsker dig, istedet for bare at sidde og smile til dig her bag skærmen og lystigt klikke forbi flere gange om dagen for at se om du har beriget os lidt!! Du rammer rigtigt hver eneste dag – Promise! <3

  Og til alle jer, der ikke synes vi ser 'den personlige side' af Acie… altså come on…. det er ikke længe siden vi også fik et dejligt 'det er de små ting' indlgæ – med billeder af de ting der gjorde Acie glad og fyldte hendes hverdag.. jeg syns' simpelthen det var så dejligt og livsbekræftende …. Det ér virkelig de små ting – og det er da kun en bonus, at få lov at kigge ind i den del af Acie's liv også – selvom jeg også gerne vil invitere hende hjem til kaffe, må jeg jo forsøge at slå mig til tåls med kun at kende hende 'online' 🙂

 • Fuldstændig enig med Mette. Det er hårde ord, som ikke hører hjemme her, efter min mening. Din blog skal være et rart sted at være og ikke et udgangspunkt for kritik, det tager da lysten væk, tænker jeg.
  Du gør det super og er en god inspiration på flere områder for rigtig mange <3 Keep up the good work 🙂

 • Jeg plejer ikke at kommentere, men nu bliver jeg lidt harm på dine vegne Acie. Jeg tror man som blogger må erkende at man ikke kan stille alle tilfredse. Jeg synes din blog er meget personlig fordi din humor skinner igennem, så man ser din personlighed. Men bloggen er samtidig også meget privat. Men det er dit valg og dine grænser og hvis enkelte læsere ikke kan li lugten i bageriet så må de læse en anden blog. Keep up the good work.

 • Åh, jeg synes det er ærgeligt. Jeg forstår ikke helt folks hårde ord. Personligt synes jeg, at din blog er fantastisk. Hvis du ikke har lyst til at dele det vilde info, then don’t. Jeg synes det er var en god idé at få (über sjove) Tine til at skrive lidt om dig.
  Selvom du måske ikke giver så mange personlige info som nogen åbentbart eftersøger, så læser jeg altså med alligevel, fordi jeg elsker dine outfits og dine små anekdoter. Jeg kan lide den måde, din blog er sat sammen på. True, jeg savner dine lidt længere blogindlæg, men jeg kan ikke lide din blog mindre af den grund 🙂

  Så lige et lille klap på skulderen fra en fast læser, som altså elsker dit lille univers.
  Lots of love herfra <3

 • Puha, jeg kan vist bare ikke ramme rigtigt for tiden:(

  Jeg tror lige, at jeg holder en lille pause, for at se om det ikke hjælper med at komme tilbage på rette spor. Jeg synes altid, at der har været god stemning i mine kommentarspor, men på det seneste er der dukket flere og flere hårde ord op. Jeg må være helt off, siden det lykkes mig at provokere på den måde, alene ved at være til stede.

  Forhåbentlig kan lidt luft et par dage tage lidt af presset på alle fronter, så vi igen kan hygge os her i mit lille univers 🙂

 • Er meget enig desværre 🙁 Altså alle kan lide champagne, man kommer overhovedet ikke tættere på! Kia fra fierce og fattig har lige lavet et lignende indlæg, som bare er alt, hvad dette ikke er – masser af info, man kommer ind på livet af hende og hun fremstår meget sympatisk. Jeg synes egentlig, at Acie fremstår meget tom her (og overlegen), som om man er interesseret i, at hun ikke ar nogle køkkenting?! No one cares

 • Jeg ved nu ikke, om vi kom tættere ind på livet af dig 😉 Ligesom det ikke giver det store indblik i mig at vide, jeg kan sprede mine tæer ekstremt meget eller at jeg ikke stoler på folk, der ikke kan lide ost, hehe.

  Men helt sikkert et hyggeligt indslag! Random facts er altid sjove at læse 🙂

 • Start til golf – det er så dejligt at mænge sig lidt med pensionisterne søndag morgen 😉 Og så er det virkelig hyggeligt og udfordrende!

 • Racercykel .. ser man det. Det havde jeg ikke gættet 😉
  Ved ikke om det er en joke, men jeg da bestemt kun anbefale dig det!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top