Du læser nu
OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

OUTFIT & INDTRYK // TRAILERPARK FESTIVAL

Hep… Jeg tog hul på Trailerpark-festival igår aftes. Øllene køber man ikke i kander, men som en sixpack for en hundrede-lap og der er langt fra støvede festival-marker til den asfalterede skatepark på Vesterbro. Det er et fint lille kultur-univers bygget midt i byen, hvor både kunst og musik går hånd i hånd med øl-dåser og hipsterhår. Selv fik jeg hørt Taragama Pyrajama og Rangleklods, men da klokkken slog 23, måtte jeg kaste håndklæddet i ringen og erkende, at jeg (efter en lang arbejdsdag) var for træt til at blive og se Mø. Jeg trøster mig med, at jeg så hende på Northside:) Var nogen af jer mon også forbi?

 Kommentarer (0)
  • Det ser super hyggeligt ud med retro VW og flamingoer.
    Vil egentlig bare høre, hvor din jakke er fra? Den er pæn.

  • Tak for tippet, Maria! Så kan det være at jeg lige må et smut forbi Lyngby, hvis de ikke findes i en butik tættere på centrum. 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top