Du læser nu
OUTFIT // NIKE ROSHE RUN & MØNSTRET H&M KJOLE

OUTFIT // NIKE ROSHE RUN & MØNSTRET H&M KJOLE

OUTFIT // NIKE ROSHE RUN & MØNSTRET H&M KJOLE

OUTFIT // NIKE ROSHE RUN & MØNSTRET H&M KJOLEAhh.. Dovent søndags-outfit i nye sneakers og mønstret kjole fra H&M, som giver mig lidt Marant-vibes uden at være et komplet rip-off. Og så er den virkelig rar og perfekt i den lumre varme, vi har oplevet de sidste par dage. Added bonus. Den er i butik nu og kan også findes online HER.

I weekenden har jeg været til alt fra fantastisk gourmet-middag på en luksus-yacht til hipsterfestival på Vesterbro. Jeg har spist både Foie Gras og snask fra Nose2Tail The Diner, onduleret is, drukket dåseøl, nydt varme sommernætter, taget lure, set tre afsnit ‘Breaking Bad’, grinet af robotmanden ved Tolboden med Pix, besøgt byens bedste brunch på Café Sokkelund og forsøgt at lave gennemtræk i min lejlighed så ofte jeg bare ku’. Så jo. Min weekend har været fyldt med gode ting, og føles derfor ekstra lang. Ikke så dårligt, når det nu er mandag, og man skal igang med en helt ny uge…

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top