Du læser nu
TRAILERPARK FESTIVAL // THROUGH MY LENS

TRAILERPARK FESTIVAL // THROUGH MY LENS

Oj. Billedstorm fra Trailerpark Festival. For oven får I et lille udvalg fra lørdagen på Trailerpark Festival. Jeg rendte ind i Soffy, skålede i en dåseøl, nød endnu en koncert med When Saints Go Machine, havde det helt vildt varmt og lod mig rive med at Turboweekend, indtil deres udstyr gik i stykker og koncerten i stå. Jeg grinede af helt vilde hipster-typer, så vildt tjekket streetstyle og så nolge helt igennem vilde dance moves. Alt imens en sommernat i København viste sig fra sin allerfineste (og varmeste… puuuh) side.

Måske et lidt nørdet indlæg, men jeg hygger mig jo ret meget med mit kamera, og selvom jeg langtfra er bloglands dygtigste fotograf, så elsker jeg at fange små øjeblikke omkring mig. Det er næsten dét, jeg synes er det fineste ved blogmediet. Altså, at man på en eller anden måde bliver mere opmærksom på de små øjeblikke og detaljerne – med kameraet i hånden er man somehow lidt mere opmærksom på det fine i detaljen og øjeblikket. Dét kan jeg godt lide. Jeg eksperimenterer med lukketid, blænde, motiv og elsker, når man fanger det billede, som bare er helt rigtigt. Jeg skyder iøvrigt med et Canon EOS 550D og/eller Canon EOS M og typisk med mit 50mm f/1.4-objektiv 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top