Du læser nu
OM AT FYLDE 27

OM AT FYLDE 27

Lagkage, fødselsdagsboller og en heppende storebror på venstre skulder – nej, ikke meget har ændret sig siden 1989, hvor jeg fyldte 3år og blev foreviget på ovenstående billede. Idag fylder jeg 27, holder fri fra arbejde og har pakket bilen med flag, balloner, bobler, oksemørbrad, min bikini, skønlitteratur og er kørt i sommerhus. Eller. Jeg kørte faktisk igår. Og har allerede kickstartet fejringen med flødepasta (ku’ det være anderledes!?), vino, morgenmad på sengen og total afkobling på landet. Ahh. Nu? Et dyp i bølgen blå, et par sider i min bog og benene op.. Og hvis det bliver rigtigt vildt senere: en tenniskamp! Jo – det er ikke så dårligt, at blive 27, kan jeg hilse at sige 😉

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top