Du læser nu
KØBENHAVNS BEDSTE BRUNCH // CAFÉ SOKKELUND

KØBENHAVNS BEDSTE BRUNCH // CAFÉ SOKKELUND

Et outfit og en brunch. Det er da en meget god kombi;) Jeg hoppede på “Den Lette” fra Café Sokkelund på Frederiksberg i sidste weekend og er svært imponeret. Den er måske ikke så ‘let’, som de advertiser, men hvad gør det, når det hele er lækkert og veltillavet? Den serveres med perfekte røræg (ikke for våde, ikke for tørre.. ja, jeg er pretty specific med mine æg..), laks med rygeost, en amerikansk pandekage (velsmagende og med let sprød skorpe – perfekt), tomatsalat, græsk yoghurt med bær, forskellige oste med oliven og to slags brød (en ciabatta-bolle og et lille mini-rugbrød, hvoraf sidstnævnte blev serveret lunt). Haps. Jeg skyllede den med et stort glas friskpresset appelsinjuice og en cafe latte.  Min medspiser (som ikke er den store brunch-fan) hoppede istedet på en burger med lynstegt tatar – jeg nappede en bid, og konstaterede, at den skal jeg prøve næste gang. Spottede iøvrigt også at Cafe Sokkelund serverer Moules Frites, og rygtet vil, at den er god. Man kan booke bord online her 🙂

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top