Du læser nu
MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGERFor et år siden satte John Walker & Sons Voyager sejl fra Shanghai. Adskillige sømil, breddegrader og stop senere ramte den i sidste uge København, hvor den dannede rammen om adskillige events. Selv var jeg inviteret til en fantastisk middag fredag aften – 64 gæster, 5 retter fra d’Angleterre, cocktails i en lind strøm og årets varmeste sommernat.. Velsagtens opskriften på en helt igennem perfekt aften.

Jeg slubrede det i mig, kiggede misundeligt efter Christianes tårnhøje loubs, Julie Zangenbergs minimale talje, fnes af Troels Lund Poulsens karikerede brille og Bendtners upassende cigar-føring, skålede i John Walker-cocktails kreeret specielt til aftenen af byens bedste bartendere (bl.a. Nikolaj Brøndsted, som jeg tidligere har skrevet om her) og var en lille smule overvældet over at stå lige dér midt i det hele.

Jeg havde egentlig også tænkt, at vise et billede af eget antræk, men som skæbnen ville det, knækkede min hæl ca. 4 meter inden jeg trådte ombord, og følte mig derefter ca. ligeså underdressed som en plain old rubber med leverpostej på besøg hos Schønneman. Uden yderligere sammenligning, iøvrigt. Lysten til at posere på et ‘dagens’ styrtdykkede i det sekund jeg mærkede hælen sidde fast mellem brostenene langs kajen. Suk. Min kjole kan de nysgerrige istedet se her (jeg har nappet den sorte af dem:)).

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top