MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGER

MIDDAG // JOHN WALKER & SONS VOYAGERFor et år siden satte John Walker & Sons Voyager sejl fra Shanghai. Adskillige sømil, breddegrader og stop senere ramte den i sidste uge København, hvor den dannede rammen om adskillige events. Selv var jeg inviteret til en fantastisk middag fredag aften – 64 gæster, 5 retter fra d’Angleterre, cocktails i en lind strøm og årets varmeste sommernat.. Velsagtens opskriften på en helt igennem perfekt aften.

Jeg slubrede det i mig, kiggede misundeligt efter Christianes tårnhøje loubs, Julie Zangenbergs minimale talje, fnes af Troels Lund Poulsens karikerede brille og Bendtners upassende cigar-føring, skålede i John Walker-cocktails kreeret specielt til aftenen af byens bedste bartendere (bl.a. Nikolaj Brøndsted, som jeg tidligere har skrevet om her) og var en lille smule overvældet over at stå lige dér midt i det hele.

Jeg havde egentlig også tænkt, at vise et billede af eget antræk, men som skæbnen ville det, knækkede min hæl ca. 4 meter inden jeg trådte ombord, og følte mig derefter ca. ligeså underdressed som en plain old rubber med leverpostej på besøg hos Schønneman. Uden yderligere sammenligning, iøvrigt. Lysten til at posere på et ‘dagens’ styrtdykkede i det sekund jeg mærkede hælen sidde fast mellem brostenene langs kajen. Suk. Min kjole kan de nysgerrige istedet se her (jeg har nappet den sorte af dem:)).

0 kommentarer

  • Uff, det er ikke rart med sådan en hæl der knækker. Og så lige når man er på et skib med de rige og berømte, huh? 😉

  • Altså med hælen? Var på gå-ben fra Kajen, så havde “gå-sko” med. Nåede lige akkurat at skifte og tage 4 skridt før ulykken indtræf. Ret pres. Var relativt muggen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top