Du læser nu
NEW IN // ISABEL MARANT BOBBY

NEW IN // ISABEL MARANT BOBBY

De af jer, der følger med på Instagram (@acieagurk) opdagede nok, at der lå en Isabel Marant-kasse og flottede sig på min fødselsdag. Inden i lå et par sorte Bobby’er. Præcis som jeg ønskede mig:) Og ja. Man er virkelig en heldig agurk, når man får sådan et par til sin fødseldag. Helt vildt. Jeg har levet i dem siden og forudser, at I kommer til at se hel del til dem her på bloggen. Samlingen er komplet og de er helt perfekte. Juhuuu!

Dagen i dag tilbringer jeg mest i køkkenet. Jeg bager jordbærtærte, bløde burgerboller og hotdog-brød. Min familie kommer til fødselsdag i aften, og jeg byder på ‘mixed grill’ og sommerstemning. Og ja, altså jordbærtærte til dessert. Pix er altid en rigtig party starter, og min alltime favorit-gæst på Kajen.. Og mon ikke han også har en lille gave med? Han stod iøvrigt for fødseldsagens bedste hilsen. En selfie-video med flag og et “Føffedag! Huuuuaaaaaaaaa!”. Jeg har set den 173 gange by now. Never gets old;)

 

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top