27 // GAVEREGN - Acie

27 // GAVEREGN

Som forudset dukkede Pix op med både pakker, højt humør og små krammere til min fødselsdag i weekenden. Det er – igen – ikke så dårligt at blive 27, og årets hidtige høst ser i foroven. Og jeg har endda stadig pakker til gode.

1. Sengesættet kommer fra HAY og selvom jeg er all for det der hvide og rolige soveværesle, så trænger jeg bare til lidt farve… Sengetøj er (for mig) en god måde at tilføre soveværelset lidt nyt liv:)

2. Skålesættet “Historisk Mix” fra Royal Copenhagen lander også på et tørt sted – som nogen har bemærket, så har jeg ikke drøn-meget køkkenudstyr, så jeg opruster langsomt.

3. Bobby fra Isabel Marant, som jeg allerede har vist, men som absolut godt kunne bære en re-run;)

4. ForgetMeNot-banglet fra ByBiehl i guld – præcis som jeg havde ønset mig. Det er fint og delikat uden at være kedeligt. Jo. Helt perfekt.

5. Mine tallerkner holder jeg i Royal Copenhagens “Hvid Riflet”, mens øvrig service (skåle/fade/sovesebåde/etc) gerne må være i enten mussel eller mega mussel.

6. Ahh… Store hvide bløde badehåndklæder. Mine håndklæder er af den slags jeg har arvet fra mine forældre, da jeg flyttede hjemmefra – det måtte være på høje tid, at jeg fik nogle nye. Disse er Magasin’s “Hotel & Spa”.

7. sidst men ikke mindst kom min lille yndlingsmand med to viskestykker fra HAY, som også vil give mit (wawawa – kedelige) køkken lidt kant…

0 kommentarer

  • Mange tak – jeg forstår det faktisk ikke helt selv, men jo det skal jeg 🙂 Enormt fedt, men også lidt skræmmende – sådan noget gør kun de voksne jo 🙂

  • Mega nice gaver. Jeg hopper med på 1 (bare i mint/koral udgaven),2 samt 5 og 6. Lige præcis det stel vil jeg samle på også – ejer intet derfra endnu, men jeg er så heldig at jeg skal giftes næste sommer, så der er der rigelig mulighed for at starte samlingen. Det er fint og passer til det hele 🙂 I like. Og så har jeg selv håndklæderne – de bedste bambus håndklæder ever! Husk at lægge dem i koldt vand i bum bum, mener det var 12 timer – det skulle gøre noget ved fibrene. Et godt husråd hehe 🙂 Håber i øvrigt du havde en fab fødselsdag – men at dømme ud fra insta, indeholdt den jo alt yndlings 🙂

  • Du er en heldig Agurk – det er altså nogle lækre gaver. Jeg overvejer om “Hvid riflet” er det vi skal samle på, når vi skal giftes (næste år måske). Og så venter jeg spændt på hvad der er i gaverne til mig i morgen, hvor jeg har fødselsdag ;o)
    //B

  • Hvis det er denne type dag/gaver man kan glæde sig til på sin 27 årsdag – ja så glæder jeg mig da endnu mere til d. 4 November 🙂 Det er nogle skønne gaver du har fået! Jeg håber du har haft en fantastisk weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top