Du læser nu
27 // GAVEREGN

27 // GAVEREGN

Som forudset dukkede Pix op med både pakker, højt humør og små krammere til min fødselsdag i weekenden. Det er – igen – ikke så dårligt at blive 27, og årets hidtige høst ser i foroven. Og jeg har endda stadig pakker til gode.

1. Sengesættet kommer fra HAY og selvom jeg er all for det der hvide og rolige soveværesle, så trænger jeg bare til lidt farve… Sengetøj er (for mig) en god måde at tilføre soveværelset lidt nyt liv:)

2. Skålesættet “Historisk Mix” fra Royal Copenhagen lander også på et tørt sted – som nogen har bemærket, så har jeg ikke drøn-meget køkkenudstyr, så jeg opruster langsomt.

3. Bobby fra Isabel Marant, som jeg allerede har vist, men som absolut godt kunne bære en re-run;)

4. ForgetMeNot-banglet fra ByBiehl i guld – præcis som jeg havde ønset mig. Det er fint og delikat uden at være kedeligt. Jo. Helt perfekt.

5. Mine tallerkner holder jeg i Royal Copenhagens “Hvid Riflet”, mens øvrig service (skåle/fade/sovesebåde/etc) gerne må være i enten mussel eller mega mussel.

6. Ahh… Store hvide bløde badehåndklæder. Mine håndklæder er af den slags jeg har arvet fra mine forældre, da jeg flyttede hjemmefra – det måtte være på høje tid, at jeg fik nogle nye. Disse er Magasin’s “Hotel & Spa”.

7. sidst men ikke mindst kom min lille yndlingsmand med to viskestykker fra HAY, som også vil give mit (wawawa – kedelige) køkken lidt kant…

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top