Du læser nu
OUTFIT // ISABEL MARANT & MOSS CPH

OUTFIT // ISABEL MARANT & MOSS CPH

OUTFIT // ISABEL MARANT & MOSS CPH

 

Fødselsdags-outfittet i sin helheld. Ca. 21 sekunder efter jeg havde slubret det sidste af min fødselsdags-is indenbords og iøvrigt var i feriemode helt ind til knoglerne. Varm af solskin, mæt af fødselsdagsfejring og glad helt ind til benet. Jeg kan leve længe på sådan en dag, kan I nok høre 😉 Iøvrigt kan jeg slet ikke forstå, at det ikke engang er en uge siden – tænk hvor hurtigt vejret slog om. Fra varme, dovne dage med dyp i havet og bøffer på grillen, til efterårs-vibes, rusken i træerne og tordenbyger. Uha. Der er vist ingen tvivl om, hvad vej vejret går.

 Kommentar (1)
  • Jeg er så vild med den der sweatshirt 🙂 overvejer om den skal hjem til mig og bo.
    Og du har ret mht. vejret – det er gået mega hurtigt! Ret træls, for vi har inviteret gæster til terrassefest d. 24. :/

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top