Du læser nu
BOLIG // GRÅT I GRÅT

BOLIG // GRÅT I GRÅT

1. Reol fra Trævarefabrikkernes Udsalg // 2. Tæppe fra IKEA // 3. Trådkurve i kobber fra Mad&Bolig Shoppen // 4. Tie-dye pude fra Bolia // 5. Puder fra ILVA // 6. Robot Mama fra Bolia // 7. Marmor-fad fra Neon Living // 8. Lampe fra Bloomingville // 11. Plakat af Stina Persson fra Wonderwall // 10. Stol fra Bloomingville // 9. Vase fra Bloomingville

Jeg ved ikke om det er den skiftendende sæson og efterårets komme, som har sin indflydelse, men jeg går ihvertfald og drømmer om at bytte sommerens mint-farver ud med forskellige nuancer af grå… Kobberen og marmor holder jeg fast i – men jeg drømmer om et lidt hårdere look i øvrige accessories. Min sofa er hvid og derfor taknemmelig i forhold til skiftende farve-ønsker. Tilgengæld ønsker jeg mig det lyse grå tæppe istedet for det hvide jeg har nu. Og en form for sort/grå/mere industriel stol end den hvide rokoko-sag, som jeg efterhånden er helt ekstremt træt af… Den må dog gerne være lidt mere flyder-agtig end den jeg lige har vist frem her. Nogen forslag?

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top