Du læser nu
OUTFIT // DINNER & MOVIE

OUTFIT // DINNER & MOVIE

OUTFIT // DINNER & MOVIE

OUTFIT // DINNER & MOVIE

OUTFIT // DINNER & MOVIEÅrh. Den her weekend var tiltrængt. De fleste er tilbage fra ferie og fulde af energi – os, der derimod ikke har holdt ferie endnu, er kørt helt til sokkeholderne og må kæmpe for at følge med de friske feriebørn. Og så var der jo nogen, der lige valgte at blive gift midt i det hele, og som skulle fejres. Og have gaver. Men de serverede håndbajere og heliumballoner, og det må jo siges at være en ret vindende fest-kombination. Jeg klappede af en brudevals, fældede en lille tåre over gommens tale og var ved at blive kvalt af grin i helium-tåger. Og så sov jeg en hel lørdag væk bagefter. Indtil jeg ud på aftenen altså trak i ovenstående, tog på Sokkelund, hvor jeg spiste en burger og så i Imperial hvor jeg blundede til en film, mens jeg ondulerede en betragetlig gang bland-selv slik. En perfekt lørdag, med andre ord.

 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top