Du læser nu
HUSKER I?

HUSKER I?

HUSKER I?

…. at følge med på Facebook? I perioder som disse, hvor jeg lidt kommer til at begrave mig i arbejde, så er jeg langt bedre til at opdatere min Facebook-side end bloggen.. Lige nu kan I fx se hvilke vinterstøvler jeg craver, en guide til, hvordan man køber designer vintage-tasker (af den dyre slags), en live-performance af girl-crush Karen Groth, en skæg artikel om hvordan fasnionistaer i Hong Kong optager lån med sikkerhed i deres håndtasker og vippe med tæerne til et ægte feel-good nummer, der kører på repeat i mine høretelefoner…. Det er lidt lettere, at komme med de små sjove opdateringer i dét forum, end det lige er her. Så sving ind forbi og leg med – så skal jeg sørge for at opdatere dit newsfeed med hyggelige, sjove og interessante ting. Promise. Find mig her!

 Kommentarer (2)
  • Det er jeg glad for, at du synes 🙂 Jeg synes også, at den slags Facebook-sider er sjovest, og det er jo et oplagt forum for mig at dele i.

  • Jeg har faktisk bemærket din aktivitet derinde på det seneste, og det er virkelig hyggeligt! Elsker når jeg får stukket spændende links og nye sange i hånden via sociale medier 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top