Du læser nu
BURGUNDY FRILL SKIRT // DAY VS. NIGHT

BURGUNDY FRILL SKIRT // DAY VS. NIGHT

BURGUNDY FRILL SKIRT // DAY VS. NIGHT

1. Øreringe fra Carré // 2. Sweatshirt fra H&M // 3. Silketop fra Toogoodtobebasic // 4. Øreringe fra Carré // 5. Clutch fra Zara // 6. Stilletter fra H&M // 7. Bobby sneakers fra Isabel Marant // 8. Taske fra LeoWulff

I bedste Acie-stil går jeg lige lidt i cirkler. Y’know. It’s what I do. For mens jeg nu sidder og venter på, at nederdelen fra indlægget herunder dukker op på mit skrivebord, kan jeg jo passende bruge tiden på at drømme forskellige outfits frem. For alle ved jo at når man lige har købt noget nyt, så er der ikke grænser for hvad pågældende item kan bruges til og styles med. Et par uger senere, når the novelty wears off, er historien imidlertid en anden. Ak ja. Nuvel. Sådan her vil jeg ihvertfald bruge det. Med sneakers og sweatshirt til daglig og høje hæle og silketop til fest, middag og date nights.

 Kommentarer (5)
  • Hey Acie –
    Når du nu modtager den smukke nederdel, knunne du så evt. skrive lidt om dens pasform?
    Jeg er nemlig meget i tvivl om størrelse, men nøj hvor er den fin!

  • Hahaha, det er så rigtigt! Hver gang jeg køber noget nyt føler jeg det kan sammensættes med uendelig meget, og når jeg så har haft det på en gang synes jeg nærmest ikke det passer med noget.. Så irriterende 🙂

  • Hvor måtte den nederdel gerne snige sig ind i mit klædeskab egentlig, bare sådan lige vupti!
    Jeg kunne godt tænkte mig at vide, hvordan du laver disse flotte collager?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top