OUTFIT // SUNDAY FUNDAY - Acie

OUTFIT // SUNDAY FUNDAY

Mandag morgen og jeg er tilbage på kontoret, mens jeg krampagtigt forsøger at holde fast i den totale weekend-ro, der faldt over mig de sidste par dage… Jeg havde med vilje kun lavet meget få planer og kun af den let-overskuelige slags, for den her uge, kommer til at foregå med ca. 180km i timen. Mere om det senere 🙂

3 kommentarer

  • Jeg håber farten på de 180 skyldes noget du rigtig gerne vil og ikke tonsvis af kedelige møder, for så lyder den lidt hård! 🙂 Men måske du skal til Stockholm fashionweek?

    Og den nederdel altså, den er fin! Ligesom støvlerne!

  • Virkelig et skønt billede! Bliver helt i godt humør af det – og så går jeg lige ind og graver efter min fineste nederdel, så den kan blive luftet i de sidste solstråler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top