Du læser nu
EARLY BIRD // UP HIGH

EARLY BIRD // UP HIGH

EARLY BIRD // UP HIGH
Mit vækkeur ringede kl 04:00 og kl 06:05 var der take-off – næste stop; Palma… Jeg erkender at det lyder rart med nogle dage i sydens sol, men virkeligheden føles langt mindre barmhjertig. Det er arbejde. Og selvom bikinien er pakket og der nok skal blive plads til nogle timer på en solstol, så er mit hovede ene og alene fyldt af de +200 slides der skal præsenteres og formidles i løbet af de næste par dage. Dén formulering til slide 23, dén til slide 17 og husk at understrege vigtigheden af slide 53. Kufferten er fyldt med noter og lige nu glæder jeg mig allermest til igen at lande i København fredag eftermiddag – der ligger mange arbejdstimers forberedelse bag denne tur og det skal blive rart med forløsning.. De næste par dage bliver derfor også helliget mit virkelige liv på den anden side af skærmen, men jeg har nogle indlæg planlagt, så I behøver ikke afskrive mig helt. Dette indlæg er iøvrigt skrevet i 10kms højde et sted over sydeuropa – teknologien nu til dags.. ak ja..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top