GIVE AWAY // MAGASIN - Acie

GIVE AWAY // MAGASIN

GIVE AWAY // MAGASIN

GIVE AWAY // MAGASIN

GIVE AWAY // MAGASIN

GIVE AWAY // MAGASIN

GIVE AWAY // MAGASIN
Imorgen (torsdag) udkommer Magasins eget magasin – det er spækket med inspiration og gode sager. Ikke mindst fra Magasins eget mærke.. Selv har jeg en absurd blød cashmere-sweater derfra og en masse gode boligting. Blandt andet metalbøjlerne jeg nappede på udsalg tidligere på sommeren. Anywhoodles – i samarbejde med Magasin har jeg fået lov til at udlodde et item fra MbyM til én jer – for at deltage skal I drøne i den nærmeste magasin, nappe en kopi af det nye (gratis) magasin og finde den ting I allermest kunne tænke jer – lad mig vide hvilken ting I drømmer om i en kommentar til dette indlæg 🙂 Selv ville jeg hoppe på et par klassiske pumps i ruskind, som I kan se på et af billederne. Mægtigt pæne, hvis I spørger mig. Og perfekte til work.

77 kommentarer

 • Jeg ville blive helt vildt glad for en af Magasins cashmere strik – gerne en sort klassisk cardigan!

 • De smukke grønne ballerinaer fra Magasin på side 12 ville bestemt gøre mit efterår lidt mere dejligt! 🙂
  KH Anna

 • Jeg var solgt da jeg så leopard-støvlerne fra Pretty Ballerinas (nr. 16 på s. 49), men fornuften tog over og en sort cardigan i 100% cashmere fra Magasins egen kollektion (s. 45) ville passe perfekt ind i efterårsgarderoben

 • Uh, der er mange lækre ting! Men en cashmere-strik fra s. 45 ville være fantastisk- jeg har aldrig ejet noget i cashmere, men gået og sukket efter det (men su-pengepungen er ikke lige så vild efter cashmere som jeg!).. Og den skulle selvfølgelig være i grå 🙂

 • Ville bestemt ikke have noget imod at hoppe i den flotte rulamjakke (nr 4) på siden 52 – Varm og helt vildt flot – i like! 🙂

 • Jeg drømmer om den skønne strik som er fra Closed og er nr. 5 på side 50! Helt perfekt til den alt for kolde danske vinter! 🙂

 • Den blå kjole fra By Malene Birger på side 11 vil være perfekt til det bryllup jeg skal til om et par uger.. men med en baby på et halvt år og flyverdragt-sæson lige om hjørnet er det ikke lige festkjoler til mor der står øverst på prioriteringslisten så det bliver nok ved drømmen. Sikken en fin konkurrence 🙂

 • OOORRGHHH! Sikke en lille lækker konkurrence.. Den må jeg være med i! Mangler desperat en lækker sweatshirt i grå til efteråret, og hov på side 102 i højre hjørne finder jeg en skøn én af slagsen fra Magasin i ikke blot én men to lækre grå nuancer – hvor heldig kan man være? Den må jeg ned og have fat i. Så er det bare at vælge farve..

 • Uldfrakken fra Tiger of Sweden på s. 39 – jeg har ledt efter en ny frakke siden sidste år, men jeg har bare ikke fundet den helt rigtige endnu (som var indenfor budgettet i hvert fald), men den her ser virkelig lækker ud!

 • Det må blive de lækre flethandsker på side 39.

  Perfekte til efteråret med fede detaljer.

 • Jeg ville nok vælg en trøje i mohair eller cashmere i græn eller rød. (Omkring side 30 mener jeg de var på) eller også et par ruskinds pumps i grøn. De er smukke 🙂

 • Jeg ville gå efter den Malene Birger skjorte under “Magasin Suit” i hvid med sort/gråt motiv. Jeg er helt vild med skjorter med print for tiden m. opsat hår og en stor halsskæde til 🙂 Den står til 1.499 kr., så kan det være, at det er lidt nemmere at finde ud af hvilken jeg mener.

 • Der er virkelig mange lækre items, der kunne forsøde mit efterår. Men havde jeg pengene, styrtede jeg straks afsted og købte den skønneste taske fra Karl Lagerfeld (Nr. 5 på side 92).

 • Fik det skønne magasin ved mit besøg i onsdags. Ohhh dear, så mange fristelser og must haves, men et er must have et andet er at pengepungen også skal følge med. – Især når der også skal findes sko og påklædning til andre end lige netop mig. Min datter vil jo også gerne være smart og efterårsfit. – Men jeg drømmer vildt om støvlen fra Ca’Shoot på side 78. 🙂

 • Det kunne være fedt, at gå vinteren i møde i en letvægtsdunjakke fra magasin – side 31

 • Det er jo nærmest umuligt at bestemme sig. Wow, hvor er der mange smukke ting og jeg kan allerede se mit dankort ynke, for ihh hvor er der mange ting der må med mig hjem vinteren over. Buksedragte fra Marlene Birger på side 36 måtte gerne bo hjemme i mit klædeskab!

 • Mange smukke ting til efteråret, men jeg er helt vild med den grå mohair sweater (side 81)..

  Har efterhånden læst med i mange år, uden at kommentere så meget – men jeg nyder altid at kigge forbi! 🙂

  God dag, hilsen fra Katrine

 • Jeg kunne vildt godt tænke mig en af deres letvægtsdunjakker. Den ville være perfekt som efterårsjakke!
  🙂

 • De fine flaskegrønne ballerinaer på side 12, fra Magasins eget mærke er for lækre og meget Lanvin-agtige (udseendesmæssigt- ikke prismæssigt, thank God.)

 • Nu hvor jeg er flyttet så langt fra Magasin at jeg ikke lige kan smutte ned og hente bladet, er det da rart at det ligger på nettet. Day Birger et Mikkelsen jakken side 67 er så lækker. Den måtte så gerne flytte herud på landet til mig!
  //B

 • jeg vil gerne have noget grønt til efteråret/vinteren… Silkeblusen fra white (s.12) er et godt bud! 🙂

 • Bouclebikerjakken på side 11 – pfff! Men med den pris får den ved lov til kun at blive ved drømmene..

 • Et par bikerboots med to guldspænder fra Pavement, vil være perfekte at trippe rundt i her til efterår! 😛

 • Ihh hvor skønt 🙂 Åh der er jo SÅ mange lækre smukke sager…..men mit valg falder på de super skønne støvler fra Howsty i den fantastiske grønne farve på side 12. Så smukke 🙂
  Kram og fortsat skøn dag. Kh Signe

 • Bukserne (de lysegrå) på side 102 ville nok være hyggelige at rende rundt i når jeg skal på barsel om lidt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top