Du læser nu
DAMERNES DAG // NÅR HELD OG LYKKE IKKE ER NOK

DAMERNES DAG // NÅR HELD OG LYKKE IKKE ER NOK

DAMERNES DAG // NÅR HELD OG LYKKE IKKE ER NOK
OK… En uge med for lidt søvn, for lange dage og for meget vin begynder langsomt at sætte sine spor. Jeg nåede dårligt at komme hjem fra Mallorca, før jeg trak i mit fineste dress for at foreningen af to fine venner. Et sindssygt smukt bryllup med rørende taler og festligt selskab til bords. Blandt andet den lysehårede del af denne duo, som så fantastisk ud i lang navy kjole med åben ryg.. Selv var jeg hoppet i en gulvlang acie-farvet sag og opsat hår, men helligede dagen forevigelse af brudeparret fremfor mig selv, hvorfor jeg desværre ikke kan præstere et billede i denne omgang. Tilgengæld dresser jeg op igen i dag – og endda i hat. Lige som sidste år deltager jeg ved “Damernes Dag” ved Klampenborg Galopbane, som i år er til fordel for Kræftens Bekæmpelses indsats mod brystkræft. I den anledning har jeg også min egen indsamlingsside, hvor jeg håber I vil hjælpe mig med at bidrage yderligere til Kræftens Bekæmpelses arbejde. Jeg tror de fleste af os efterhånden har haft kræft frygteligt tæt på, og jeg vil gerne knytte flere ord til hvorfor jeg selv har involveret mig i projektet i løbet af de næste par dage. I dag handler det om Damernes Dag, hatte og heste, og hvis I sidder derude og er i tvivl om hvordan I skal spendere søndagen, så synes jeg I skulle kigge ud forbi. I kan se billeder fra sidste år HER. Det koster 100kr (som går til Kræftens Bekæmpelse), er en fantastisk sjov dag og oplagt når vejret er som det er i dag. Derudover kan én af jer løbe afsted med min hat, som jeg i dagens anledning bortauktionerer til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Overvej det lige. Billet kan bla. købes HER.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top