Du læser nu
EFTERÅRET ER PÅ VEJ // CRAVINGS

EFTERÅRET ER PÅ VEJ // CRAVINGS

1. Amazing Amy tørklæde i Nude fra Toogoodtobebasic // 2. Rika sweatshirt via Adelie // 3. Isabel Marant frakke via YouHeShe // 4. Asos nederdel // 5. Black Secret “Haiti High Boot”  // 6. Everie “Lily Oversized Clutch”

Efteråret er på vej… Gud bedre det.. Men ok – oven på sådan en fantastisk sommer kan vi vel dårligt brokke os, og sæsonernes skiften har jo også sin charme… Faktisk glæder jeg mig næsten helt til fornyelse af garderoben og at kunne hive nogle af sidste vinters favoritter frem igen… Kva mit job går jeg meget i to ting – jeans&blazere og nederdele&striktrøjer.. Det er tilpas “opklædt” på min arbejdsplads og kan kombineres med et par stilletter hvis man har møder eller mine IM Bobby’er hvis dagen er mere casual.. Jeg mangler tilgengæld noget midt imellem stilletter og fancy sneakers. Rigtige støvler. De viste fra Black Secret er jo så sindssygt bad ass, at de MÅ hjem og bo hos mig.. Derudover har jeg allerede klikket nederdelen fra ASOS hjem – det er den samme, som den jeg har i hvid (og iøvrigt havde på i indlægget herunder), og jeg tænker at den sorte variant vil være p.e.r.f.e.k.t. til vinterens outings.

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top