EFTERÅRET ER PÅ VEJ // CRAVINGS - Acie

EFTERÅRET ER PÅ VEJ // CRAVINGS

1. Amazing Amy tørklæde i Nude fra Toogoodtobebasic // 2. Rika sweatshirt via Adelie // 3. Isabel Marant frakke via YouHeShe // 4. Asos nederdel // 5. Black Secret “Haiti High Boot”  // 6. Everie “Lily Oversized Clutch”

Efteråret er på vej… Gud bedre det.. Men ok – oven på sådan en fantastisk sommer kan vi vel dårligt brokke os, og sæsonernes skiften har jo også sin charme… Faktisk glæder jeg mig næsten helt til fornyelse af garderoben og at kunne hive nogle af sidste vinters favoritter frem igen… Kva mit job går jeg meget i to ting – jeans&blazere og nederdele&striktrøjer.. Det er tilpas “opklædt” på min arbejdsplads og kan kombineres med et par stilletter hvis man har møder eller mine IM Bobby’er hvis dagen er mere casual.. Jeg mangler tilgengæld noget midt imellem stilletter og fancy sneakers. Rigtige støvler. De viste fra Black Secret er jo så sindssygt bad ass, at de MÅ hjem og bo hos mig.. Derudover har jeg allerede klikket nederdelen fra ASOS hjem – det er den samme, som den jeg har i hvid (og iøvrigt havde på i indlægget herunder), og jeg tænker at den sorte variant vil være p.e.r.f.e.k.t. til vinterens outings.

7 kommentarer

 • Gud hvor er de sko smukke! Tørklædet vil jeg også virkelig gerne eje, og har netop deltaget i en konkurrence hos Rikke May, hvor jeg har ønsket mig netop denne farve. Det er så smukt 😀

 • Nøj hvor er det bare nogle FANTASTISKE støvler jeg nogensinde har set ! De slår altså personligt de korte fra isabel marant!
  Dem må jeg simpelthen have fat i, lækkert spot !

  knus ellinorthorsen

 • Uhh, det er nogle lækre efterårs items! Er vild med dine cravings updates!
  Har du nogle cravings til dit office wear? Kunne nemlig godt bruge lidt inspiration til min business garderobe.

  Kh,
  Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top