Du læser nu
PINK PINK PINK // DAMERNES DAG

PINK PINK PINK // DAMERNES DAG

PINK PINK PINK // DAMERNES DAG

PINK PINK PINK // DAMERNES DAG

PINK PINK PINK // DAMERNES DAG  PINK PINK PINK // DAMERNES DAG  PINK PINK PINK // DAMERNES DAG PINK PINK PINK // DAMERNES DAG PINK PINK PINK // DAMERNES DAG

Som nævnt forleden deltog jeg ved årets “Damernes Dag” – jeg er sammen med en flok andre lækre damer (StineStregen, Cathrine og Emily, to name a few) ambassadør for dagen, og vi havde i dagens anledning fået vores små ansigter trykt på chokoladerne. Hva-be’har – det sker alligevel ikke hver dage, at man lige nupper en bid af sig selv… Jeg donerede også min hat (som jeg i panik nåede at købe i Palma i en turistbiks nær domkirken.. jo da…), som indbragte hele 400kr til kampagnen.

Og som jeg også nævnte forleden, så har jeg (og de øvrige ambassadører) vores egne donationssider – I kan finde min her. Jeg ville blive mægtigt glad, hvis I ville være med til at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde i forskning mod brystkræft. Hvert år rammes 4.000 kvinder (… det er os, vores søstre, veninder, mødre, kolleger og bedstemødre.. Os..),  og de fleste af os har derfor haft sygdommen alt for tæt på. Så derfor – har I, bare lidt, ekstra at donere til et godt formål, så ville jeg blive enormt glad. Det både føles godt og kan trækkes fra i Skat. Dobbelt lækkert, med andre ord. Og lige nu er både Cathrine og Stine WAY AHEAD på donationsfronten. Det kan jeg ikke have siddende på mig. Så altså. Hjælp! Lige HER.

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top