Du læser nu
SUNDAY BREAKFAST // SORRENTO

SUNDAY BREAKFAST // SORRENTO

SUNDAY BREAKFAST // SORRENTO

SUNDAY BREAKFAST // SORRENTO

SUNDAY BREAKFAST // SORRENTO
Ahhh… Søndag morgen, ferie og Italien – en uslåelig kombination. Jeg har brugt det første feriedøgn på at sove læææænge, nyde en udsigt der slår luften ud af en, give slip på deadlines og stress og istedet lade min krop blive fyldt at lige dele pasta, vino og solskin. Idag går turen langs kysten og til Amalfi og jeg sidder klar med kameraet til at fange pittoreske øjeblikke, som jeg kan dele her. Noget af det bedste ved ferie? At der er tid til min yndlingshobby – jer! 🙂 Iøvrigt får I også her et sneak på min seneste erhvervelse – min nye taske fra Everie, der med sin alsidighed i form af udskiftelige kæder var den ultimative ferietaske, der naturligvis måtte med på tur. Mere om den senere, men manner jeg er glad ved den.

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top