Du læser nu
AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET

AMALFI-KYSTEN I CABRIOLET
Åh… Amalfikysten med taget nede – en søndagsudflugt der er svær at slå. Fra passet over Sorrento og ned på den anden side mod Positano, Praiano og til sidst Amalfi – ca. 20km smuk snørklet bjergvej på kanten af klipperne. Vyerne tager pusten fra én og det hele er som taget direkte ud af et postkort Olivenplantager, citrontræer og cikadernes sang. Vi gjorde stop undervejs, købte en citron og nogle figner af en gammel mand i vejkanten, fik en iskold cola og delte en foccacio på en terasse der hang ud over klipperne og spiste til sidst frokost i bjergnene over Sorrento på en restaurant med det sigende navn “Il Panorama”. Flødepasta, skalddyrspasta og limoncello. Idag går turen til Capri – og jeg glæder mig allerede til den insalada caprese, som absolut må prøves, når nu man er på de kanter. Ciao!

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top