Du læser nu
OUTFIT // SORRENTO // IL BUCO

OUTFIT // SORRENTO // IL BUCO

OUTFIT // SORRENTO // IL BUCO
OUTFIT // SORRENTO // IL BUCO
Efter tip fra én af jer, havde vi igår aftes booket bord på Sorrento’s Il Buco. 9 retter og en vinmenu senere var der ikke en finger at sætte på tilværelsen. Mere om maden i et senere indlæg 🙂 I dagens anledning var jeg trukket i høje hæle og semi-ny kjole. Den er fra Zara og fås lige hér. Jeg havde den også med i Palma, hvor det lykkedes mig at glemme den (og 3 andre kjoler + en blazer) i klædeskabet på hotellet, da jeg selv satte mig på en flyver mod København. Jeg ved godt, at der kan gå lidt sport i at sige, at man har travlt, men da jeg sidste lørdag stod med hovedet i min kuffert og kunne konstatere, at halvdelen af indholdet stadig hang i Palma, gik det op for mig, hvor presset jeg egentlig har været, når jeg kunne gøre noget der var ristet. Hursom – et par telefonsamtaler med hotellet og hjælp fra en god ven senere, kom sagerne hjem til København, så jeg altså kunne have dem med på (svært tiltrængt) ferie. I dag – pizzaekspedition til Napoli og dovent das ved poolen. Ah. La dolce vita!

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top