Du læser nu
FRA CAPRI MED KÆRLIGHED

FRA CAPRI MED KÆRLIGHED


For ca. 30? t/r kan man komme fra fastlandet og til Capri. Turen tager ca. 35 minutter med hurtigfærger, der sejler fra de fleste større havne i området – Napoli, Sorrento og Amalfi. Øens helt store turistattraktion er “Den Blå Grotte”, men rejsevante hjemmefra havde rådet os imod at bruge dyrbar ferietid på den slags og vi gik derfor i kødet på Capri til fods. Selve Capri by ligger ca 500 højdemeter og en god halv times vandring oppe af bjerget – man kan gå, tage taxi eller et lille tog, hvoraf sidstnævnte nok bør anbefales (jeg taler af erfaring…). Byen er herefter et mystisk mix – små snørklede (bilfri) gader, dyre designerforretninger, hvidkalkede huse og horder af turister. Vi bevægede os væk fra hovedgaden i forsøg på at finde et mere autentisk Capri – fandt en lille restaurant og bestilte en caprese, en pastaret med tun og citron og en flaske lokal vin. Og det var først, da sidstnævnte landede på vores bord med en etiket prydet af stedets (lad os sige “frodige”) ejer i en afslappet positur på klipperne iført sit Sunday Best (… badebukser, altså), at det gik op for os, at vores ihærdige forsøg på at finde væk fra den værste turisme havde slået helt grueligt fejl. Man kan ikke. Det er Capri. Og efter et par timer på øen var vi helt klar til igen at sætte kurs mod fastlandet.

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top