Du læser nu
NEW IN // EVERIE CPH “LILY” OVERSIZED CLUTCH

NEW IN // EVERIE CPH “LILY” OVERSIZED CLUTCH

NEW IN // EVERIE CPH
Jeg fabulerede allerede lidt om EVERIE for et par uger siden, men fik aldrig fortalt den fulde historie. Bag EVERIE står Cathrine Moesgaard og Christina Rieben, og som der stod i den pressemeddelelse jeg fik tilsendt, da Everie gik i luften tidligere på året, så er tanken bag Everie simpel: “EVERIE er den gamle måde at stave det engelske ?every? på. Det er vigtigt for os at kunden skal kunne bruge deres EVERIE tasker til ?every occasion?, ?every outfit? samt let have mulighed for at følge ?every trend?.?
Jeg kan godt lide lokalt design, jeg kan godt lide, når piger på min egen alder, laver noget der er fedt og jeg kan godt lide når folk har sans for kvalitet og detaljer. I ved – lidt de samme årsager som til stadighed får mig til at falde i svime over Toogoodtobebasic. Taskerne starter ved rimelige 1400kr og kæderne koster mellem 250kr og 350kr. Har man først en taske er det altså let (og relativt billigt) at variere udtrykket med forskellige kæder.
Min nye taske har således hængt på mig siden den dumpede ned på mit skrivebord et par dage inden jeg tog på ferie. Jeg har to kæder med – en lang til dagsbrug og udflugter og en kort, som I kan se på biledet herover og som er perfekt til aftenbrug. Jeg har også allerede besluttet, at jeg skal have en kort guldkæde til de mere elegante anledninger og måske en af de lange sølv med ruskind. Og så er jeg vist også dækket ind. Den kan rumme alt fra uundværlige LonelyPlanet, solbriller, penge og solcreme til mit ellers pladskrævende kamera (det er bedst med Canon EOS M, men det store 550D er der også plads til, omend tasken bliver lidt ‘bulet’ når det er i).
Så ja – kudos herfra til Cathrine og Christina. Jeg er fan. Og helt absurd glad for min nye og super-anvendelige taske. 10 point!

 Kommentarer (10)
  • Jeg drømmer om at fylde en hel vægreol med LPs fra alle de steder jeg har været. Og der skal være små noter og krydser og æselører i dem alle:)

  • Den taske skal jeg da bare have….! Håber, du nyder din ferie – det ser MEGA dejligt ud! Kom snart hjem, så vi kan hygge med portvin!

  • Uij, den er godt nok fin! Helt perfekt til fint hverdagsbrug (og rejsebrug – jeg er også kæmpe fan af Lonely Planet, og de bliver pakket hver gang vi skal afsted – hvilket har gjort at vi efterhånden har en god samling herhjemme på hylden). Det er altså virkelig fedt, når der bliver skabt sådan nogle designs, som er til at betale for – som du også selv skriver.

  • Tak. Ja jeg kunne nemlig læse mig til det med ingen metal hardware for udseendets skyld. Er nemlig ikke så god til tasker som nemt kan åbnes. Men pæn – det er den!
    //B

  • Ah ja, det fremgår ikke. Det er en magnet og det er egentlig min eneste anke – den føles ikke helt sikker at gå rundt i fx Rom eller Napoli med, når nu der ikke er lynlås. Det er helt sikkert lavet sådan af hensyn til æstetikken, men er ikke så praktisk når man bevæger sig blandt lommetyve.

  • Det er også en fin taske. Var inde på deres hjemmeside den anden dag, da du nævnte den. Men jeg kunne godt tænke mig at vide: Hvordan er lukkemekanismen? Er det en knap? Magnet?
    //B

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top