Du læser nu
SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTOSLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO

SLØVE MORGENER // HOTEL MEDITERRANEO SORRENTO
Sidste morgen på kysten inden vi sætter kurs mod Rom, mere pasta og (unægteligt) flere turister. 5 dage på Amalfikysten har gjort underværker og er man på disse kanter kan jeg kun anbefale Hotel Mediterraneo Sorrento, der med sin location på kanten af klipperne kan være et af de mest scenic steder jeg nogensinde har boet. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at Amalfi-området var en gemt lille perle uberørt af turisme, for de britiske, amerikanske og tyske dialekter dukker op overalt. Helst iført sokker i sandalerne og et kamera rundt om halsen, og stemningen omkring bliver derfor en kende hektisk – et neonskilt her, en ny restaurant dér og menukort på 17 sprog. Men bag Mediterraneos porte sænker freden sig og omslutter én totalt, når man står og blikker over bjergene eller det imponerende hav. Jeg kommer virkelig til at savne dovne morgener som denne med udsigt over Napoli-bugten, Prosecco i glasset og en overdådig kagesektion på morgenbufetten.

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top